Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Πρωτάθλημα

Αναγέννηση Άρτας - Λαμία 0-0

Ακόμα μια ισοπαλία για την Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα. Σε μια αναμέτρηση που και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν πολύ τη νίκη, κατάφεραν να μην την πάρει κανένας... Μπροστά σε περίπου 500 φίλους των γηπεδούχων και ελάχιστων τολμηρών εκδρομέων από τη Λαμία οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο αν και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ.
Η Λαμία ξεκίνησε με τους Σουμουλίδη τερματοφύλακα, δεξιός αμυντικός ο Στουρνάρας και αριστερός ο Γκάγκας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ακπαρίδης και Βιτζέκας, δεξιά στο κέντρο ο Κολιάκης, αριστερά ο Κυριακίδης και στον άξονα ο Λουμπαρδέας με τον Νικολόπουλο, επιθετικό δίδυμο οι Παπουλής και Λαμπρογεώργος ( για πρώτη φορά!)
Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση είχε αρχικά μια ανούσια πρωτοβουλία των κινήσεων κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Μάλλιο να σουτάρει ψηλά άουτ από καλή θέση και λίγο αργότερα ο Ντίξον έκανε ένα χλιαρό πλασέ που πέρασε άουτ. Στον αντίποδα η Λαμία προσπαθούσε φιλότιμα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να απειλήσει την εστία της Αναγέννησης με τον Παπουλή να χάνει εκπληκτική ευκαιρία για ν΄ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Φιρινίδη. Η Λαμία στο 32΄ πέτυχε γκολ, με τον Στουρνάρα να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα με εντυπωσιακή προβολή όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως off side.
Το 2ο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι την φάση του 57΄όταν ο Ακπαρίδης υπέπεσε σε πέναλτυ. Ευτυχώς για τη Λαμία ο Φιρινίδης δεν τα κατάφερε όπως με τον Παναιτωλικό από τα 11 βήματα. Το σουτ του τερματοφύλακα της Άρτας ήταν πολύ κακό κι έφυγε ψηλά άουτ κι έτσι παρέμεινε το 0-0. Μετα την απώλεια του πέναλτυ ο Κώστας Σταματίου σταδιακά πραγματοποίησε τις τρεις αλλαγές για την Λαμία με τον Κωστή να παίρνει τη θέση του Κυριακίδη, τον Γκαρασίνο να περνάει στο παιχνίδι στη θέση του Γκάγκα και τον Νουτσκόφσκι ν΄αντικαθιστά τον Λαμπρογεώργο. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα παρά την εμφανή πίεση που άσκησε η Λαμία στους γηπεδούχους. Μάλιστα η Λαμία παραλίγο να δεχτεί γκολ σε μια αντεπίθεση που εκδήλωσαν οι παίκτες της Άρτας αλλά ο Σιαπλαούρας πλάσαρε πανω στον Σουμουλίδη.
Η Λαμία για άλλη μια φορά προσπάθησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει... Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου ήταν μαχητικοί κι άξιζαν κάτι περισσότερο απ΄την αναμέτρηση. Μετά τη λήξη του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. κ. Αλέξης Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και τους είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν! Η προσοχή όλων εστιάζεται πια στον δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον Εορδαϊκό στο Δ.Α.Κ. Λαμίας την ερχόμενη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.