Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008


και το όνομα του εκλεκτού...


Νίκος Κουρμπανάς



Με τον Νίκο Κουρμπανά στον πάγκο της θα συνεχίσει η Λαμία την προσπάθειά της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο νέος τεχνικός της Λαμίας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα με τη Μαρκό το 1996. Ακολούθησαν ο Αιολικός, η Δόξα Βύρωνα, πάλι η Μαρκό, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, η Κέρκυρα ο Φωστήρας, η Νίκη Βόλου, πάλι η Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου, δεύτερη θητεία στη Νίκη Βόλου, τρίτη θητεία στην Παναχαϊκή και τρίτη πέρσι στη Νίκη Βόλου! Κορυφαία στιγμή στην προπονητική του καριέρα η άνοδος της Καλλιθέας στην Α΄εθνική το 2002. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις Ελλάς Βέλους, Κόρινθο, Παναχαΐκή, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Μαρκό. Διεθνής 8 φορές με την Εθνική Ελλάδας κατέκτησε με τη φανέλλα του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα το 1990 και 1991 και το Κύπελλο Ελλάδας το 1989, 1991 και 1993.
Ο Νίκος Κουρμπανάς δήλωσε στο novasports.gr:
"Στόχος μας είναι να ανέβει το ηθικό της ομάδας, αλλά και να διαχειριστούμε το πρόβλημα των δύο μικρών, που πρέπει να παίζουν στην ενδεκάδα. Να βελτιωθούν αυτά τα παιδιά, αλλά και να δούμε πώς θα ενισχυθούμε στο σημείο αυτό τον Ιανουάριο".

Νίκο Κουρμπανά καλώς ήρθες στη Λαμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.