Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Δελτίο τύπου

΄΄Α.Σ. ΛΑΜΙΑ΄΄ Π.Α.Ε.
1ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών 35100 Λαμία
Τηλ. – FAX 22310 25595, e-mail:paelamia@otenet.gr



15-4-2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής της ομάδος κ. Λεωνίδας Γαρδικιώτης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στον αγώνα με το Μακεδονικό, ο οποίος σίγουρα δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος, ενώ στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου τον οποίο παρακολούθησε διαπίστωσε ότι είναι μια ομάδα που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Με φιλικό αγώνα με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με το Μακεδονικό. Ο Βιτζέκας ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για εξετάσεις θα ξεκινήσει προπονήσεις από αύριο.

Ευχές με την ευκαιρία των εορτών έλαβε μέχρι τώρα η Π.Α.Ε. από Αστέρα Τρίπολης, Καστοριά, Π.Σ.Α.Π. και Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδος, ενώ αντίστοιχα έχουν αποσταλεί ευχετήριες κάρτες σε όλες τις ομάδες SUPERLEAGUE και Β΄- Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος ανακοίνωση διαμαρτυρία, εναντίον διαφόρων προβοκατόρικων δημοσιευμάτων, που προσπαθούν να εμπλέξουν τη Λαμία σε διάφορα ανυπόστατα σενάρια, θα εκδώσει εντός της ημέρας η Π.Α.Ε..


Με εκτίμηση

Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής