Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Σ. Λαμία - Α.Ε. Διμηνίου 2-1

Σκόραρε και μάλιστα 2 φορές η Λαμία και πέτυχε την πρώτη της νίκη στην προετοιμασία της. Με αντίπαλο μια ομάδα που θα την βρει μπροστά της και στο πρωτάθλημα η Λαμία έδειξε σημάδια προόδου!

Η Λαμία αγωνίστηκε με τους: Τσάμη, Γουριώτη, Αποστολακόπουλο, Χουλιάρα, Μπαγινέτα Ηλ., Πάνο, Λέσση, Κάππο Αγ., Βαριανίτη, Σερπάνο και Αντωνιάδη

Οι 11 που ξεκίνησαν για την Α.Ε. Διμηνίου ήταν οι: Κόκκορης, Κότσκα, Γκέρτσος, Χονδρός, Σκούρας, Κουκουβίνος, Καραπλιάγκος, Νάνος, Χαριτίδης, Ζαρκάδας, και Κόφας.

Η Λαμία όπως σε όλα τα ως τώρα φιλικά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Στο 16΄η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Σερπάνου ο Γουριώτης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε με πέναλτυ στο 17΄ο Πάνος. Η εσχάτη των ποινών καταλογίσθηκε όταν ο Πάνος ανατράπηκε από τον Κόκκορη μέσα στην περιοχή.
Η Α.Ε. Διμηνίου ισοφάρισε στο 42΄με καφαλιά του Κόφα μετά από εκτέλεση φάουλ.
Το ημίχρονο έληξε 1-1.

Με την έναρξη του 2ου μέρους αλλά και κατά τη διάρκειά του οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές. Η Λαμία χρησιμοποίησε άλλους 10 ποδοσφαιριστές ώστε να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι χρόνο συμμετοχής. Μπαγινέτας Β., Ανδρωνάς, Θυμιάκος, Λαϊνάς, Αποστολόπουλος, Θεοδοσόπουλος, Ελευθεριάδης, Παπαγεωργίου, Ζώγας και Βαρυπάτης ήταν οι παίκτες που πέρασαν στο παιχνίδι στο β΄μέρος για τη Λαμία.
Κατάφερε να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι η Λαμία. Σκόρερ ο Αντωνιάδης στο 62΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της κι αυτό που φαίνεται είναι πως αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο! Αποκτά ομοιογένεια σαν ομάδα και αρχίζει να αφομοιώνει την αγωνιστική τακτική που έχει επιλέξει ο προπονητής της. Θέλει δουλειά ακόμα η ομάδα για να είναι έτοιμη ν΄αντιμετωπίσει στις 20 Σεπτέμβρη τον αντίπαλο που θα της καθορίσει η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.