Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Σ. Λαμία - Πύρασος Νέας Αγχιάλου 4-2


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Λαμία που δείχνει να ανεβάζει την απόδοσή της όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος. Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας και παρουσία λίγων φιλάθλων οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα, προσέφεραν ένα απολαυστικό θέαμα! Η Λαμία κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της αποτέλεσμα και να φτάσει σε μια καθαρή και δίκαιη νίκη στο τέλος του αγώνα. Οι δύο νίκες που πέτυχε η ομάδα σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις έφεραν χαμόγελα στους ανθρώπους της και σίγουρα αποτέλεσαν βάλσαμο για το φίλαθλο κόσμο που είχε αρχίσει ν΄απογοητεύεται. Βέβαια ελάχιστη σημασία έχουν τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων όμως μετά από το σερί των αποτυχημένων αποτελεσμάτων μια τόνωση του ηθικού ήταν αναγκαία και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή!

Να αναφερθεί για την ιστορία ότι στον χθεσινό αγώνα η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 43΄ με σκόρερ τον Αντωνιάδη και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της . Στο β΄μέρος η ομάδα του Πύρασου με γκολ του Σπύρου στο 51΄και του Κωστακάτου στο 67΄πήρε προβάδισμα στο σκορ με 1-2! Στο χρονικό διάστημα που απέμενε η Λαμία βρήκε τις δυνάμεις αλλά κυρίως τον τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι και σκόραρε 3 φορές! Στο 71΄ο Βαρυπάτης ισοφάρισε σε 2-2, στο 73΄ο Βαριανίτης έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Λαμία για να διαμορφώσει στο 88΄το τελικό σκορ ο Αντωνιάδης! Σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ έχασε ο Σερπάνος στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πύρασου όμως η λόμπα που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη...
Καθοριστική ήταν η κίνηση του Πέτρου Πανόπουλου να περάσει στο παιχνίδι τον Γιάννη Αποστολόπουλο που πήγε στην αριστερή πτέρυγα και ταυτόγχρονα ο Πάνος πέρασε δεξιά, μπροστά από τον Γουριώτη. Ήταν η κίνηση που άλλαξε τη ροή του αγώνα κι έγειρε ξανά το παιχνίδι προς την πλευρά της Λαμίας!

Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τους:
Μπαγινέτα Β., Γουριώτη, Πάνο, Αποστολακόπουλο, Κάππο Αγ., Ανδρωνά, Βαρυπάτη, Σερπάνο, Αντωνιάδη, Ελευθεριάδη και Ζώγα.
Ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι και οι:
Τσάμης, Αποστολόπουλος, Βαριανίτης, Τζιβελέκης και Ζήσιμος.

Από τα ενθαρρυντικά στοιχεία του χθεσινού αγώνα ήταν η απόδοση του Χρήστου Αντωνιάδη! O έμπειρος επιθετικός της Λαμίας σκόραρε 2 τέρματα! Σε συνδυασμό με το γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην Α.Ε. Διμηνίου φαίνεται ότι ο Αντωνιάδης βρίσκει τα πατήματά του στο γήπεδο!

Στις εξέδρες του γηπέδου ήταν οι προπονητές του Αγρότη Λειανοκλαδίου, Μάκης Ζαχαρόπουλος, του Ατρόμητου Σπερχειάδας, Λάκης Παπανικολάου αλλά και ο προπονητής του Πυργετού, Γιάννης Αλεξούλης! Δείγμα του πόσο υπολογίζεται από τις αντίπαλες ομάδες ο Α.Σ. Λαμία. Επίσης ανάμεσα στους θεατές του αγώνα ήταν και ο Φώτης Παπουλής που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της ομάδας πριν αποχωρήσει για την Παναχαϊκή τον Ιανουάριο.

Εκτός αποστολής για την Λαμία, είτε λόγω τραυματισμών είτε επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμοι, έμειναν οι: Ζέρβας, Λέσσης, Μπαγινέτας Ηλ., Χουλιάρας, Παπαθανάσης, Λατσούδας, Θεοδοσόπουλος και Λέντας.

Ματαιώθηκε το προγραμματισμένο φιλικό στη Θήβα με αντίπαλο την ομώνυμη τοπική ομάδα που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη κατόπιν επιθυμίας του Α.Ο. Θήβα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.