Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Με διάθεση για χιούμορ...


Μετά από την ήττα του Α.Σ. Λαμία με 6-0 σε φιλικό από τα Τρίκαλα πολλές ήταν οι φωνές εκείνων που αντέδρασαν καταστροφολογώντας... Διαλύσατε την ομάδα... να φύγετε... μας ξεφτιλίσατε... που θα πάμε μ΄αυτή την ομάδα... Αναρωτιέμαι λοιπόν αν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν έτσι μετά την καρπαζιά από τον Εργοτέλη...

Έτσι αντέδρασαν;



Βαθύτατα συντεριμμένοι οι απανταχού οπαδοί του Ολυμπιακού μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Εργοτέλη... Ο διασυρμός με 5-0 από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας έφερε την απόγνωση στον Ολυμπιακό κι όλοι περιμένουν από τον "Θεό" Σωκράτη να δώσει λύσεις... Του ζητούν επιτακτικά να διαλύσει την ομάδα γιατί μετά από τέτοια συντριβή από κάποιον... Ergotelis(?) δεν υπάρχει μέλλον... Καταστροφή για τον Ολυμπιακό η ήττα σε φιλικό αγώνα... Κι αφού φύγει ο ανάξιος Σωκράτης ν΄αναλάβουν άλλοι την ομάδα, άλλοι, ΑΞΙΟΙ και ΙΚΑΝΟΙ!

Προφανώς δεν ήρθε το τέλος για τον Ολυμπιακό επειδή έχασε από μια θεωρητικά μικρότερη ομάδα... Ούτε και για τη Λαμία ήρθε το τέλος επειδή έχασε από τα Τρίκαλα με 6-0. Πόσο μάλλον που μας χωρίζει και μια κατηγορία με τον Α.Ο.Τ. κι επιπλέον η ομάδα των Τρικάλων έχει ποδοσφαιριστές που το κόστος τους αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ ενώ το κόστος της Λαμίας είναι μηδενικό!

Ας αφήσουμε την καταστροφολογία και για να μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο δείτε και το παρακάτω βίντεο με τις αντιδράσεις στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Champions League...

Έτσι αντέδρασαν;



Προφανώς ούτε και στον Παναθηναϊκό αντέδρασαν έτσι κι ας έχασαν έναν πολύ σημαντικό στόχο...

Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε και να γκρινιάζουμε με την πρώτη αφορμή... η ομάδα θα κριθεί από τη συνολική της απόδοση και επίδοση και φυσικά θα αποδωθούν τα του Καίσαρα στον Κάισαρα όταν έρθει η ώρα! Το χρέος μας τώρα είναι να στηρίξουμε την ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.