Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Α.Ε. Διμηνίου - Α.Σ. Λαμία 0-2

Έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη στο Διμήνι η Λαμία! Απέναντι σε μια ομάδα που δεν φάνηκε ικανή για να προβληματίσει τη Λαμία οι παίκτες του Πέτρου Πανόπουλου έφτασαν σε μια εύκολη νίκη!

Οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με τις ακόλουθες συνθέσεις:

Α.Ε. Διμηνίου: Κόκορης, Χονδρός, Αραμπατζής, Γεωργούλας, Ντουκώλης, Κουκουβίνος, Χρόνης, Καραπλιάγκος, Κόφφας, Σκούρας και Ζαχαράκης.

Α.Σ. Λαμία: Β. Μπαγινέτας, Γουριώτης, Χουλιάρας, Ηλ. Μπαγινέτας, Αγ. Κάππος, Λέσσης, Πάνος, Ζέρβας, Βαρυπάτης, Σερπάνος και Αντωνιάδης

Λιγοστοί οι θεατές του αγώνα αλλά η παρουσία αρκετών Λαμιωτών στην κερκίδα ήταν ένα πρώτο ενθαρρυντικό δείγμα για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

η εξέδρα στο Διμήνι

Η Λαμία πήρε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά χωρίς να δημιουργεί ουσιαστικό κίνδυνο για την εστία του Διμηνίου. Προσπαθούσε να βρει τρόπο να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή η ομάδα της Λαμίας και το κατάφερε στο 21΄όταν ο Αντωνιάδης έφυγε από τη σέντρα κι έκανε μια κούρσα 50 μέτρων, με έξοχη ατομική προσπάθεια απέφυγε δύο αμυντικούς και με ψυχραιμία πλάσαρε τον Κόκορη στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-1. Ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τη Λαμία να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Μόνη αναλαμπή για τους γηπεδούχους ο Κόφφας που όμως ήταν απελπιστικά μόνος κι εξουδετερώθηκε πλήρως απ΄την άμυνα της Λαμίας.

Θεατής ο Βάϊος Μπαγινέτας στο 1ο ημίχρονο...

Η Λαμία είχε δύο καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά τόσο ο Χουλιάρας με κεφαλιά όσο και ο Αντωνιάδης με κοντινή προβολή δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα. Το ημίχρονο τελείωσε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα και να μην έχει απειληθεί καθόλου από τους γηπεδούχους.

Μονόλογος για τη Λαμία στο 1ο ημίχρονο...

Η Λαμία στο 2ο μέρος ξεκίνησε με τον Τζιβελέκη να έχει πάρει θέση στο παιχνίδι αντί του Ζέρβα. Λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Λαμία πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Σκόρερ ο Θανάσης Σερπάνος που από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε ένα έξοχο φαλτσαριστό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-2 στο 49΄!

σκόραρε ξανά ο Θανάσης Σερπάνος!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να περισώσουν την κατάσταση, "έριξε" στροφές κι η Λαμία που έκανε οικονομία δυνάμεων κι ο αγώνας είχε σχεδόν διαδικαστικό χαρακτήρα για τα υπόλοιπα 40 λεπτά. Ο Κόφφας στο 56΄με σουτ φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας στην μοναδική αξιόλογη φάση των γηπεδούχων. Σε χαλαρό ρυθμό η Λαμία μπορούσε να σκοράρει και τρίτη φορά αλλά το δυνατό σουτ του Αντωνιάδη από το ύψος της περιοχής πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κόκορη στο 65΄. Σταδιακά ο Πέτρος Πανόπουλος απέσυρε από τον αγώνα τους δύο σκόρερ της Λαμίας για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά! Στο 80΄ο Σερπάνος έδωσε τη θέση του στον Βαργιανίτη και στο 85΄ ο Αντωνιάδης στον Ζώγα. Δεν άλλαξε το αποτέλεσμα ως το τέλος του αγώνα και με 0-2 η Λαμία πέτυχε ακόμα μια νίκη που την κρατάει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ευχαριστώ τον φίλο Θύμιο Αντωνόπουλο για την παραχώρηση της φωτογραφίας των δύο ομάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.