Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ο επόμενος αντίπαλος, Εθνικός Βράχος Καστρακίου.

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την Λαμία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής με τον Πυργετό και την εκτός έδρας ήττα στην Ελασσόνα. Αντίπαλος ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στο φετινό πρωτάθλημα.

Εθνικός Βράχος Καστρακίου


Ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου προέκυψε από την συνένωση του Εθνικού Καλαμπάκας και του Βράχου Καστρακίου. Ο Εθνικός Καλαμπάκας παλαιότερα λεγόταν Ολυμπιακός Κλεινοβού, στη συνέχεια μετατράπηκε σε ΑΟ Κλεινού, ακολούθως μετέφερε την έδρα του στην Καλαμπάκα και μετονομάστηκε σε Εθνικός Καλαμπάκας. Το 2008 αναδείχθηκε πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Τρικάλων και κέρδισε την άνοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Η άλλη συνιστώσα, ο Βράχος Καστρακίου ιδρύθηκε το 1979 και λίγα χρόνια αργότερα το 1982 με 1983 η ομάδα διαλύθηκε. Το 1990 με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Ζωσιμά επανιδρύθηκε. Αγωνιζόταν πριν την συγχώνευση στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Τρικάλων. Ο Εθνικός Βράχος Καστρακίου αγωνίζεται στο γήπεδο του Καστρακίου.

Εθνικός Βράχος Καστρακίου 2009 - 2010

Στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Βράχου Καστρακίου ανήκουν οι:
Ντάσκας, Παπαευθυμίου, Αναστασίου, Σιούτας, Ράτζας, Σκρέκας Α., Χρυσικός, Μόκκας, Σκρέκας Γ., Παπαστεριάδης, Ντούβλης, Γιδόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μπαμπατσιάς, Μανούκας, Λάτσιος, Καραμήτσος, Γκαγκαστάθης, Κόκκινος, Καραμπούλας, Τσαούσης, Ζαφείρης, Φουρτούνης, Κόκκοβας.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Ράτζας.


Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.