Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Δελτίο τύπου



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr



Λαμία, 12 Νοεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Διοίκηση της Λαμίας, καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά 2-3 «φιλάθλων» στον εντός έδρας αγώνα με το Καστράκι. Τέτοιες συμπεριφορές, είναι εκτός λογικής της προσπάθειας, που γίνεται για μια νέα και υγιή Λαμία, και δεν αρμόζουν στην ιστορία και το όνομα της ομάδος.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τον αγνό φίλαθλο της ομάδος, Θανάση Καραχάλιο, για την προσπάθεια που κάνει με σκοπό την ενημέρωση των φιλάθλων στο γήπεδο, με την έκδοση και διανομή ενημερωτικού και πλήρως κατατοπιστικού εντύπου. Η διοίκηση θα σταθεί αρωγός σ΄ αυτήν του την προσπάθεια.
Τροχαίο ατύχημα είχε τη Δευτέρα το απόγευμα κατά την επιστροφή του στην Κάτω Τιθορέα, μετά από προπόνηση της μικτής νέων Φθιώτιδος, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδος μας Βάιος Αποστολακόπουλος, χωρίς ευτυχώς να υποστεί σοβαρά τραύματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σε αυτόν αλλά και στον οδηγό του ταξί στο οποίο επέβαινε, κ. Χρήστο Τσεκούρα.
Επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδος, ο μεσοεπιθετικός Μάριος Βαργιανίτης(υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία), αφού πήρε μετάθεση από την Κω σε μονάδα της πόλης μας. Ευχαριστούμε δε θερμά το Διοικητή του Κ.Ε.Υ.Π. Ταξίαρχο κ. Βασιλάκη και το Διοικητή του Λόχου του κ. Γουλόπουλο για τις διευκολύνσεις που παρέχουν στο στρατευμένο μας ποδοσφαιριστή



Με εκτίμηση
Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής