Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

από τα λόγια στα έργα...

το εξώφυλλο του Forza Λαμία!

Η διοίκηση του Α.Σ. "Λαμία" μετά το ευχαριστήριο δελτίο τύπου που εξέδωσε προχώρησε και σε πράξεις. Η διοίκηση της ομάδας ανέλαβε τα έξοδα έκδοσης του φυλλαδίου και διανεμήθηκε από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ. στους θεατές του αγώνα! Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Α.Σ.''Λαμία'' μιας κι η προσπάθειά μου αναγνωρίστηκε κι έτυχε της αναγκαίας βοήθειας!

Το φυλλάδιο που έφτασε στα 5 τεύχη ως τώρα, όσοι κι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας, περιείχε χρήσιμες πληροφορίες για τους θεατές του αγώνα και φυσικά εξαντλήθηκε μιας κι η προσέλευση του κόσμου στον αγώνα της Κυριακής ήταν πολύ μεγάλη! Παρουσιάζω παρακάτω το περιεχόμενο του φυλλαδίου:

σελίδα 2

σελίδα 3

σελίδα 4

Ελπίζω με τη βοήθεια του Α.Σ. "Λαμία" το FORZA ΛΑΜΙΑ να φτάσει τα 14 τεύχη! Δεν είναι παρά η αγνή κι ανιδιοτελής έκφραση προσφοράς ενός οπαδού προς την αγαπημένη του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.