Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

A.Σ. "Λαμία" - Άρης Αγίου Κωνσταντίνου 2-0


Με 2-0 επιβλήθηκε του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου η Λαμία και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Η νίκη συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση για την Λαμία που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Η βροχή και το εργάσιμο της ημέρας στάθηκαν αποτρεπτικοί παράγοντες στην προσέλευση του κόσμου, περίπου 100 ήταν οι θεατές της αναμέτρησης.

Ο Βαργιανίτης πανηγυρίζει το 1-0

Ο Νίκος Σουφλέρης παρέταξε για την Λαμία τους:
Λέντα, Γουργιώτη, Ζέρβα, Χουλιάρα, Ηλ. Μπαγινέτα, Ανδρωνά, Λέσση, Βαργιανίτη(Αποστολόπουλος), Αντωνιάδη (Ζώγας), Πάνο και Θεοδοσόπουλο (Λαϊνας).

Ο Δημ. Πούλος για τον Άρη ξεκίνησε τους:
Κοράκη, Καραϊνδρο, Λ. Ρουμπή, Καραγεώργο (70΄ Νάσιος), Ρίζο, Πετρόφ(57΄ Μπάδας), Νταμιάν, Βίντοφ, Κ. Ρουμπή, Συκιώτης (83΄ Θυμιανόπουλος) και Αποστόλου.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 37΄όταν ο Βαργιανίτης βρέθηκε μόνος του απέναντι απ΄τον Κοράκη και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Το ημίχρονο τελείωσε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα έχοντας χάσει ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

αποφασισμένη για τη νίκη στο ξεκίνημα του 2ου μέρους η Λαμία

Στο 2ο μέρος η Λαμία μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο ώστε να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση - πρόκριση. Στο 53΄ο Αντωνιάδης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Κοράκη εύστοχα για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

προσπάθησε για το καλύτερο ο Άρης...

Στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έβαλαν τη μπάλα κάτω κι έπαιξαν τεχνικό ποδόσφαιρο. Χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες για μεγαλύτερο σκορ κι η επικράτηση της Λαμίας ήταν δίκαιη. Η νικηφόρα έκβαση της αναμέτρησης εκτός από το εισιτήριο για τον φετινό τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ. τόνωσε το ηθικό στο αγωνιστικό τμήμα του Α.Σ. "Λαμία". Από τις 20 Ιανουαρίου, όταν είχε επικρατήσει με 3-0 του Πανδαμαστιακού για το κύπελλο, είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Λαμία. Αντίπαλος στον τελικό της 24ης Μαρτίου θα είναι ο Ατρόμητος Σπερχειάδας. Στη σκέψη των ανθρώπων της Λαμίας είναι τώρα ο αγώνας της Κυριακής κι η ομάδα θα ταξιδέψει στον Πυργετό με αναπτερωμένο το ηθικό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.