Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Η συνέντευξη του Ηλία Μπαγινέτα

Ο Ηλίας Μπαγινέτας μίλησε για την φετινή προσπάθεια της Λαμίας στο match programme της περασμένης Κυριακής. Διαβάστε την συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας.

Το καλοκαίρι επέστρεψες στην ομάδα δίνοντάς της κυριολεκτικά ζωή! Με τι συναισθήματα επέστρεψες στην Λαμία;

Είχα αποφασίσει να σταματήσω το ποδόσφαιρο το προηγούμενο καλοκαίρι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έχω αγαπήσει και τιμήσει για χρόνια αυτή την ομάδα με όλη μου την ψυχή. Έτσι στην δύσκολη κατάσταση του περασμένου καλοκαιριού υποσχέθηκα να βοηθήσω με τον τρόπο μου που δεν είναι άλλος από το να παίζω ποδόσφαιρο.

Η φετινή προσπάθεια με την στελέχωση της ομάδας από ντόπια παιδιά πιστεύεις ότι θα αποδώσει καρπούς;

Ο μοναδικός μου όρος για να πάρω την απόφαση να ξαναπαίξω αφιλοκερδώς, ήταν η ομάδα να στελεχωθεί με παιδιά του τόπου μας. Οι μεγαλύτεροι θα τα βοηθήσουμε με την εμπειρία μας και τον χαρακτήρα μας αλλά πρέπει να υπάρξει οργάνωση και χρόνος για να έχει αποτελέσματα αυτή η προσπάθεια.

Πως νιώθεις όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη μπλε φανέλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

Δεν ήμουν ποτέ ο ντελικάτος πσοδοσφαιριστής αλλά κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο θα δώσω και την ψυχή μου για να κερδίσω και να τιμήσω τα παιδιά που μπαίνω μαζί τους στο γήπεδο. Πραγματικά αγαπώ αυτό που κάνω.

Είναι σημαντική η στήριξη των προσπάθειών σας από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας;

Όλοι οι συμπαίκτες μου φέτος ήρθαν να βοηθήσουν την ΟΜΑΔΑ «ΛΑΜΙΑ». Δεν βλέπουν πρόσωπα ή καταστάσεις. Έτσι και ο κόσμος πρέπει να τους στηρίξει και να τους δείξει την αγάπη του έστω και με ένα απλό χειροκρότημα αρκεί να είναι στο γήπεδο.

Τι δεν θα ξεχάσεις ποτέ απ΄όσα έχεις ζήσει ως παίκτης της Λαμίας και τι θέλεις να ξεχάσεις;

Από τα χρόνια μου στην ομάδα της Λαμίας δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που κερδίζεις με την αξία σου αν είσαι αληθινός και μένει μετά το ποδόσφαιρο, «τους φίλους που έκανα όλα αυτά τα χρόνια». Θέλω να ξεχάσω όλες τις λύπες και στεναχώριες που πέρασα μέσα σ΄αυτή την ομάδα.

Ο Ηλίας Μπαγινέτας γεννήθηκε στις 16/11/1978. Ήρθε στον Α.Σ. "Λαμία" το 1998 από την "Νίκη" Αγ. Παρασκευής. Αγωνίστηκε για 7 χρόνια με την φανέλα της ομάδας κερδίζοντας δύο φορές το πρωτάθλημα στη Δ΄ εθνική, τo 2000 και το 2004. Αποχώρησε από την Λαμία το 2005 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, Δάφνη Λιβανατών και Αγρότη Λιανοκλαδίου. Επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της καρδιάς του, τον Α.Σ. "Λαμία". Το πάθος του, ο δυναμισμός του, και η ποδοσφαιρική του ικανότητα έχει αναγνωριστεί από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Ο Ηλίας Μπαγινέτας είναι ο άξιος αρχηγός της ομάδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.