Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Forza Λαμία τεύχος 8ο...

Το φυλλάδιο που επιμελούμαι προσωπικά διανεμήθηκε και αυτή την Κυριακή στους θεατές του αγώνα. Το "Forza Λαμία" είχε εξώφυλλο τον παθιασμένο αρχηγό της Λαμίας, τον Ηλία Μπαγινέτα και στη δεύτερη σελίδα του φυλλαδίου υπήρχε συνέντευξή του! Στην τρίτη σελίδα υπήρχαν τα στοιχεία που αφορούσαν τον επικείμενο αγώνα με παράθεση του ρόστερ των δύο ομάδων. Στα λοιπά περιεχόμενα του ενημερωτικού φυλλαδίου υπήρχαν τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, το πρόγραμμα της τρέχουσας αλλά και της επόμενης αγωνιστικής, η βαθμολογία του ομίλου και ο πίνακας των σκόρερς.
Δείτε το φυλλάδιο:


εξώφυλλο

σελίδα 2


σελίδα 3

οπισθόφυλλο

Αρωγός αυτής της προσπάθειας είναι ο Α.Σ. "Λαμία" και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ποιότητα του φυλλαδίου είναι στην κρίση των φιλάθλων που ως τώρα έχουν εκφραστεί κολακευτικά αναγνωρίζοντας την προσπάθεια. Σας ευχαριστώ όλους! Από μέρους μου είναι μια ελάχιστη ανταπόδωση στην αγαπημένη μου ομάδα αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.