Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.gr





ΠΡΟΣ: MME
ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Λαμία, 26 Μαρτίου 2010

Αρ. Πρωτ. 31



Με αφορμή την ενορχηστρωμένη επίθεση από μερίδα των τοπικών Μ.Μ.Ε. ( κυρίως του γραπτού τύπου) εναντίον της Διοίκησης της ομάδος, θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι η Διοίκηση αυτή:
α. Ανέλαβε μετά από τις διαδοχικές συνελεύσεις του καλοκαιριού, ως η έσχατη λύση προκειμένου να παραμείνει ζωντανός ο Α.Σ. ¨ΛΑΜΙΑ¨.
β. Κατόρθωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσει ομάδα με 31 ντόπιους ποδοσφαιριστές και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
γ. Αποτελείται από Λαμιώτες οικογενειάρχες οι οποίοι λειτουργούν μόνο και μόνο από την αγάπη τους για την ομάδα και με μηδενικό προσωπικό όφελος, αφιερώνοντας χρόνο εις βάρος των οικογενειών τους.
δ. Μέχρι σήμερα εξασφάλισε έσοδα με δικές της ενέργειες, και κατόρθωσε να αντεπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις της, χωρίς να χρωστάει σε κανέναν, αλλά αντιθέτως να της χρωστάνε.
ε. Δημιούργησε και ήδη λειτουργούν τμήματα υποδομής, τα οποία θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα JUNIOR της Ε.Π.Σ.Φ..
στ. Δεν έδιωξε κανέναν ποδοσφαιριστή, ενώ όσοι από το αρχικό Δ.Σ. αποχώρησαν, το έπραξαν για δικούς τους λόγους.
Αφού λοιπόν τα παραπάνω δεν είναι αρκετά, η «απαράδεκτη» και «ανύπαρκτη» αυτή Διοίκηση, όπως αναφέρουν καθημερινώς οι «έγκυροι», «έγκριτοι» και με «βαριά» πέννα «εκδότες» και «δημοσιογράφοι», οι οποίοι όπως είπαν και χτες μετά το τέλος του τελικού την αγνοούν, δηλώνει ότι παραιτείται εφόσον όλοι αυτοί οι παραπάνω, που «νοιάζονται» για το καλό του Α.Σ. ¨ΛΑΜΙΑ¨ σαν γνήσιοι «ΛΑΜΙΑΡΕΣ», βρουν συμβούλιο της αρεσκείας τους να αναλάβει, για να μπορούν πλέον να φέρνουν προπονητές και να προτείνουν ποδοσφαιριστές, όπως φαίνεται είχαν συνηθίσει να κάνουν μέχρι πρόσφατα. Μέχρι τότε όμως θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας το καλοκαίρι, θα ψάχνουμε για ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδος, εκτός κι αν οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστούν άτομα να αναλάβουν την ομάδα, τότε θα προκηρύξουμε άμεσα γενική συνέλευση, προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για εκλογή της νέας Διοίκησης.



Με εκτίμηση

το Δ.Σ.