Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ», που εδρεύει στην Λαμία, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011 και ώρα 19.00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (Ε.Π.Σ.Φ.), οδός Όθωνος, αριθμός 1, 3ος όροφος, σε έκτακτη γενική συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 1 του καταστατικού αυτού με θέματα ημερήσιας διατάξεως προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως τα ακόλουθα:

1)Εκλογή ενός (1) προέδρου και ενός (1) πρακτικογράφου της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 6 του καταστατικού αυτού.

2)Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός από τα μέλη της προσωρινών διοικήσεων για τα πεπραγμένα αυτής από 6-8-2011 έως και 15-3-2011 και από 20-7-2011 έως και 4-8-2011. Απαλλαγή των μελών των προσωρινών διοικήσεων από κάθε ευθύνη

3)Εκλογή τριμελούς (3μελούς) Εφορευτικής Επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής με θητεία ενός (1) έτους

4) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

5) Διάφορα άλλα θέματα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί με τα αυτά θέματα ημερήσιας διατάξεως στον ίδιο τόπο την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011 και ώρα 19.00 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.