Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

απ΄τη συνέντευξη τύπου


Στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και την Ένωση 2010 οι δύο προπονητές έδωσαν ευχές για τη νέα χρονιά και σχολίασαν τα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου.

Πρώτος πήρε το λόγο ο φιλοξενούμενος Ηλίας Μπακούμης αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Στο σημερινό παιχνίδι προσπαθήσαμε για να πάρουμε τον ένα βαθμό. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στη δύναμη την οποία εμείς δεν είχαμε τόσο σε σχέση με την Λαμία. Η ομάδα της Λαμίας μπήκε πιο δυνατά από εμάς στο γήπεδο και είχε κάποιες ευκαιρίες αρκετά νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο πίστευα ότι θα καταφέρναμε να βγούμε στη κόντρα. Δυστυχώς όμως μια κακή στιγμή μέσα στη περιοχή μας, ίσως φταίει και το γήπεδο, κι έγινε το πέναλτυ. Το γκολ μας επηρέασε στη συνέχεια. Εμείς έχουμε μια νέα ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Λαμίας και να πετύχει το στόχο της».

Λάκης Παπανικολάου: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε δυνατά στο παιχνίδι και είχαμε δύο καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να προηγηθούμε με το πέναλτυ και τελικά φτάσαμε και σε δεύτερο γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Ένωσης 2010».

Ο προπονητής της Λαμίας ρωτήθηκε για την μεταγραφική ενίσχυση κι ανέφερε ότι η ομάδα κινείται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.