Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Α.Σ Λαμία - Εθνικός Κατερίνης 1-1


Το γρήγορο γκολ του Θανόπουλου, μόλις στο 4ο λεπτό σκόρπισε ενθουσιασμό στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. της Λαμίας σήμερα. Το τελικό 1-1 απογοήτευσε και προβλημάτισε για το μέλλον της ομάδας... Η Λαμία παρατάχθηκε απέναντι στην ομάδα των σιδηροδρομικών της Κατερίνης με τους Φυσέκη, Φυτανίδη, Χουλιάρα, Παϊζάνο, Κακαρά, Δημητρακόπουλο, Μπάκανο, Κωνσταντόπουλο, Θανόπουλο, Αντωνιάδη και Λαμπερνάκη. Αγωνίστηκαν και οι Πάνος, Τεκελίδης, Χατζηβαλσάμης.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4΄πήρε το προβάδισμα στον αγώνα. Ο Αντωνιάδης μετά από λάθος της άμυνας του Εθνικού βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα δίνοντας την ευκαιρία στο Θανόπουλο με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα της Λαμίας, έχοντας και τον αέρα αντίπαλο στο πρώτο μέρος, κράτησε τον Εθνικό μακριά απ΄την περιοχή της κι έχασε μεγάλη ευκαρία με τον Αντωνιάδη στο 33΄να διπλασιάσει τα τέρματά της όταν το σουτ του αρχηγού της Λαμίας μέσα από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της ομάδας της Κατερίνης! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αρχηγός της Λαμίας έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ όταν το πέναλτυ που εκτέλεσε άποκρούστηκε απ΄τον Λαζαρίδη! Το πέναλτυ δώθηκε υπέρ της Λαμίας όταν ο Παππάς σε εκτέλεση κόρνερ τράβηξε απ΄τη φανέλλα τον Χουλιάρα στο 34΄. Μοιραίος ο Αντωνιάδης για τη Λαμία κι ο Εθνικός προειδοποίησε για όσα θα επακολουθούσαν χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν το σουτ του Σαββίδη από το ύψος του πέναλτυ έφυγε άουτ...

Στο 2ο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έκλεισε τη Λαμία στην περιοχή της και διεκδίκησε την ισοφάριση. Τελικά ο Τσιμόπουλος στην πρώτη καλη στιγμή του Εθνικού στο 72΄διαμόρφωσε το 1-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής που δεν άλλαξε ως το τέλος της αναμέτρησης παρά τις προσπάθειες της Λαμίας. Η Λαμία παρουσιάστηκε νωθρή στο 2ο ημίχρονο, έδωσε χώρο στον Εθνικό και το πλήρωσε. Η κατάληξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική αν ο Θανόπουλος είχε σκοράρει στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου αλλά το χλιαρό πλασέ που έκανε μόνος του απέναντι απ΄τον Λαζαρίδη ήταν εύκολη υπόθεση για τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Καλή στιγμή για τη Λαμία κι ένα μακρινό σουτ του Κακαρά που έφυγε λίγο άουτ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών ολοκληρώθηκε με την απώλεια μιας ακόμα από τον Νίκο Αντωνιάδη στο 90΄όταν με πλασέ "κρέμασε" τον Λαζαρίδη αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίκτυα απομάκρυνε αμυντικός της Κατερινιώτικης ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. Τι να πω..Η Λαμια φαινεται οτι θα κρινει μονη της αν θα μεινει στην Γ..Φανταστειε,αν απο τις 7 εντος εδρας ισοπαλιες ειχε κανει τις 5 νικες θα ειχε +10 βαθμους και θα ειχε σωθει...Απο που να αρχισω..Απο το εντος εδρας 0-0 με την Νικη Βολου,απο το 0-0- με την Προσοτσανη,απο το 3-3 με τον ΟΛ.Βολου,απο το χτεσινο 1-1 με την Κατερινη,απο την ηττα στο 97' απο τον Εορδαικο εκτος ή απο την ισοπαλια εκτος με τα ΑΕ Γιαννενα που εχουν πεσει;Πρεπει οπωσδηποτε να νικησει εκτος την Ε.Αλεξανδρουπολης και μετα εντος την Αν.Γιαννιτσων για να ξεφυγει..ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΙΑΡΑ!!!!ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.