Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη με αντίπαλο την ...Νίκη!

Λαμία - Νίκη Βόλου



11 Φεβρουαρίου 2009

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας
Ώρα έναρξης 15:00


Λαμία και Νίκη Βόλου θα βρεθούν για τρίτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Λαμίας για να ολοκληρώσουν την αναμέτρησή τους που εκκρεμεί από την 19η αγωνιστική. Ο αγώνας αρχικά αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου μετά από έντονη βροχόπτωση. Την επόμενη μέρα, 15 Ιανουαρίου, ο αγώνας ξεκίνησε αλλά μετά από 22 λεπτά ο διαιτητής της αναμέτρησης τον διέκοψε για τον ίδιο λόγο. Σήμερα θα παιχθούν τα υπόλοιπα 68 λεπτά της αναμέτρησης. Η Λαμία μετά από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Φωκικό και την ήττα από τον Οδυσσέα Αναγέννησης θέλει επιτακτικά την νίκη και τους 3 βαθμούς ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Όπως είπε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Λαμίας κ. Γαρδικιώτης είναι πλεονέκτημα για τη Λαμία το γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει άριστα τον αντίπαλο. Επίσης ο κ. Γαρδικιώτης επεσήμανε πως είναι καλύτερο για τη Λαμία που θα παιχτούν μόνο 70 λεπτά μιας κι η Λαμία υστερεί σε φυσική κατάσταση της Νίκης. Στα αξιοπερίεργα του αγώνα η αναγραφή στο φύλλο αγώνα του ονόματος του κ. Γαρδικιώτη ως προπονητή και των δύο ομάδων, 22΄ με τη Νίκη και 68΄με τη Λαμία!

Η παρουσία των φίλων της Λαμίας στο γήπεδο σήμερα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ο σημερινός αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος στην προσπάθεια που κάνει η αγαπημένη μας ομάδα ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Πρέπει όλοι εμείς, οι απλοί φίλαθλοι, να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας με τη δυναμική παρουσία μας στις κερκίδες! Στις τρεις το μεσημέρι ΟΛΟΙ στο γήπεδο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.