Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Φιλικός αγώνας στη Σπερχειάδα


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Α.Σ. Λαμία δίνει φιλικό αγώνα στην Σπερχειάδα με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στην κατηγορία, Ατρόμητο. Είναι ο πρώτος φιλικός αγώνας για την ομάδα που χτίζει ο Πέτρος Πανόπουλος. Στην σημερινή αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:00 αναμένεται ν΄αγωνιστούν όσοι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε ν΄αρχίσουν να μπαίνουν σε αγωνιστική δραστηριότητα. Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής για την Λαμία θα είναι οι Αποστολακόπουλος, Τζιβελέκης, Ανδρωνάς, Ζώγας, Ηλ. Μπαγινέτας, Β. Μπαγινέτας, Ζέρβας, Αραβανής, Γερογιάκομος, Μητράκος και Αποστολόπουλος. Με την ομάδα της Λαμίας θα αγωνιστεί και ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης Τόλιας ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα φοράει τη φανέλα της Λαμίας στη νέα περίοδο!

Σε αναμονή των αποκαλυπτηρίων λοιπόν για τη νέα Λαμία αν και ο σημερινός αγώνας δεν προσφέρεται για την εξαγωγή όποιων ασφαλών συμπερασμάτων. Μια πιο σαφή εικόνα της ομάδας θα υπάρχει στο φιλικό του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Λαμίας με αντίπαλο τα Μετέωρα. Επίσης φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί και την Κυριακή ώστε ν΄αγωνιστούν όσοι ποδοσφαιριστές δεν θα παίξουν στον αγώνα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.