Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η προσπάθεια συνεχίζεται!

Όταν ξεκίνησε μέσα από το FORZA ΛΑΜΙΑ η προσπάθεια να εγγραφούμε όσοι θέλουμε μέλη στον Α.Σ. "Λαμία", με σκοπό να αυτοχρηματοδοτήσουμε τον σύλλογο, ήταν φανερό πως δύσκολα θα πετυχαίναμε τον στόχο. Μόνοι μας οι απλοί φίλαθλοι, διαδίδοντας από στόμα σε στόμα την κίνηση και μάλιστα καταμεσής του καλοκαιριού, δίναμε την εντύπωση πως η προσπάθειά μας ήταν απέλπιδα. Μας συμπαραστάθηκαν το Lamianews, η Μάυρη Πέννα, το Lamia Report, το psaxtiri, το Fthiotidasport, πολλά group στο Facebook, το Star Κεντρικής Ελλάδας και o Παρατηρητής της Φθιώτιδας που έκαναν αναφορά στην κίνησή μας κι ελπίζω να μας συμπαρασταθούν κι άλλοι ιστότοποι και ΜΜΕ.

Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό με αυτή την κίνηση. Η Μπαρτσελόνα κι η Ρεάλ Μαδρίτης χρηματοδοτούνται και διοικούνται από τους φιλάθλους τους περισσότερα από 100 χρόνια. Εδώ στην Ελλάδα το επιχείρησε ο Ολυμπιακός αλλά η απόλυτη επιβεβαίωση αυτού του μοντέλου διοίκησης και χρηματοδότησης ήρθε από τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Π.Α.Ο.Κ. και την Α.Ε.Κ. Μακάρι να πετύχει κι η δική μας προσπάθεια στον Α.Σ." Λαμία".

Η υπογραφή του πρώτου Δημότη της Λαμίας, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Κοτρωνιά με αριθμό 65 και η υπογραφή του ανθρώπου που διοικεί το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας, του προέδρου της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας κ. Κουτρουμάνου με αριθμό 66, αποδεικνύουν ότι στο πλευρό των φιλάθλων του Α.Σ. "Λαμία" σ΄αυτή τη δύσκολη προσπάθεια βρίσκονται συμβολικά αλλά και ουσιαστικά άνθρωποι που μπορούν να δώσουν λύσεις και βοήθεια. Είναι αναγκαίο τώρα η προσπάθειά μας να εντατικοποιηθεί και να διευρυνθεί η βάση των μελών όσο γίνεται περισσότερο. Ο στόχος να ευαισθητοποιήσουμε και να δραστηριοποιήσουμε φορείς και σημαίνοντες ανθρώπους κατακτήθηκε. Παραμερίζοντας εγωισμούς και πάθη ας ενωθούμε ΟΛΟΙ σ΄αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε δυνατή την ομάδα μας! Δεν περισσεύει κανένας σ΄αυτή την προσπάθεια, κανένας...

Όλες τις προηγούμενες ημέρες ακουγόντουσαν διάφορες φήμες για την τύχη του Α.Σ. "Λαμία". Συγχώνευση με τον Αγρότη Λειανοκλαδίου ακούσαμε, υποψήφιους επενδυτές από την Λαμία κι άλλες περιοχές ακούσαμε, εμπλοκή παλιών παραγόντων της ομάδας ακούσαμε... Δεν ξέρω αν αληθεύουν αυτές οι φήμες, δεν ξέρω αν πραγματικά προχώρησαν τέτοιες λύσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι το μόνο αναμφισβήτητο γεγονός είναι η κίνηση των φιλάθλων του Α.Σ."Λαμία" κι όσο συντομότερα το καταλάβουν όσοι δεν συνυπέγραψαν την κίνησή μας κι έρθουν στο πλευρό μας, τόσο το καλύτερο για την ομάδα μας! Εμείς μιλήσαμε φανερά, ανοικτά, στο προσκήνιο! Ούτε φήμες διαδώσαμε, ούτε παρασκηνιακά κινηθήκαμε. Βάλαμε την υπογραφή μας και φωνάξαμε ΠΑΡΩΝ!

Μακάρι να προκύψει κάτι καλύτερο για την ομάδα μας, λόγου χάρη να έρθει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και να αναλάβει την διοίκηση προσφέροντας άφθονο χρήμα... Πάντως επειδή κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, ας αποδείξουμε οι φίλαθλοι της ομάδας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που ευαγγελίζονται την βέβαιη διάλυση του Α.Σ. "Λαμία". Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρουμε θα έχουμε δώσει τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις! Αν αποτύχουμε ποιός θα μας κατηγορήσει; Εμείς προσπαθήσαμε... ας ζητήσουν τις ευθύνες σε όσους μπορούσαν να βοηθήσουν κι αδιαφόρησαν.

Τέλος θέλω να αναφέρω ότι υπήρξαν κι επικριτές αυτής της προσπάθειας, σεβόμαστε τις απόψεις όσων διαφωνούν αλλά θα θέλαμε να προτείνουν και λύσεις! Δυστυχώς υπήρξαν κι άνθρωποι που έβαλαν εμπόδια, τους αγνοούμε... στον Α.Σ. "Λαμία" έβαλαν εμπόδια, όχι σ΄εμάς!

Η προσπάθεια συνεχίζεται!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.