Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Α.Σ. Κομνηνός - Α.Σ. Λαμία 0-3

Με σκόρερ τον Βασίλη Χριστόπουλο στο 36΄και τον Γιάννη Μαντζίκο στο 77΄και στο 80΄ο Α.Σ. Λαμία πέρασε νικηφόρα από την Κόμνηνα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Α.Σ. Λαμία πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά βρέθηκε απέναντι σε μια ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό. Η Λαμία κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 36΄όταν ο Γιάννης Πάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Αρκιτσαίος απέκρουσε με τα πόδια κι ο Χριστόπουλος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-1.


το γκολ του Χριστόπουλου

Στο 2ο μέρος, που κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα διεξήχθη υπό βροχή, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και με διάθεση να διεκδικήσουν κάτι από τον αγώνα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Λαμία να σκοράρει δύο ακόμη τέρματα με σκόρερ τον Γιάννη Μαντζίκο που αρχικά έκανε το 0-2 με κοντινό πλασέ στο 77΄και διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με προβολή στο 80΄.

Α.Σ. "Κομνηνός": Αρκιτσαίος, Γ. Μανιάς (46΄Νίκου), Καντίου, Μουστάκας, Λ. Μανιάς, Αγορίδης, Σουλοβάρι, Γεωργίου (αρχηγός), Γ. Παπαλουκάς, Θ. Μανιάς (75΄Μπαμπάς), Δημητρίου (46΄Αργύρης).

Α.Σ. "Λαμία": Λέντας, Λαϊνας, Πάνος (αρχηγός), Αναστασίου, Λέσσης (53΄Θ. Ζιάκας), Μαδούρας, Χριστόπουλος, Μαντζίκος, Γ. Ζιάκας, Τσούκαλος, Γερογιάκομος


Α.Σ. " Κομνηνός"

Α.Σ. "Λαμία"

άουτ το σουτ του Τσούκαλου στο 2ο λεπτό...

...Μαντζίκος ιπτάμενος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.