Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

3-0 και συνεχίζει...

Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ανέβασε στροφές στο 2ο ημίχρονο κι επιβλήθηκε της Μαλεσίνας με 3-0. Η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της στον αγώνα και κατάφερε να προσθέσει 3 πόντους στην συνολική συγκομιδή της που την κρατούν σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές που είδαν την ομάδα σαφώς βελτιωμένη στο 2ο μισό του αγώνα.
Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για την Λαμία στο 7ο λεπτό. Ο Στεργίου με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 9΄ο Κάφαλης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ζήνδρο όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του επιθετικού της Λαμίας. Στο 18΄ο Πάνος μπήκε από αριστερά στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Γούλα. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτυ και την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Προβατάς. Ο Ζήνδρος απέκρουσε στην αριστερή του γωνία το πέναλτυ του Προβατά όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη επειδή ο αρχηγός της Μαλεσίνας Γκανάς, μπήκε στην περιοχή πριν την εκτέλεση του πέναλτυ.

Δείτε και τις δύο εκτελέσεις του πέναλτυ:





Στην συνέχεια η Μαλεσίνα ισσορόπησε το παιχνίδι και κράτησε την Λαμία μακριά από την εστία της. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Μαλεσίνα έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, του Γκανά. Ο αρχηγός της Μαλεσίνας είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα στη φάση του πέναλτυ κι αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο παίξιμο όταν ανέτρεψε τον Πάνο που ξεκινούσε μια αντεπίθεση για την Λαμία.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία μπήκε με πιο καθαρό μυαλό και με διάθεση να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Στο 57΄κεφαλιά του Βέλλιου μετά από φάουλ του Κουτρομάνου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60΄ ο Μαλισσόβας, στο ντεμπούτο του με τη ομάδα, πέτυχε ένα όμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 70΄ο Ρουμπής σούταρε αλλά είδε τον Πίσκοπο να διώχνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ που έκανε ο Βέλλιος απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζήνδρος. Η Λαμία έφτασε σε τρίτο γκολ στο 87΄όταν ο Βέλλιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων κι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 3-0.

Α.Σ ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαΐνας (65΄Ρουμπής), Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος, Κουτρομάνος, Μπέσσας, Στεργίου (46΄Μαλισσόβας), Κάφαλης (78΄ Γ. Λάππας)

Α.Ε Μαλεσίνας 2008: Ζήνδρος, Φουρλεμάδης, Λελούδας (80΄Δέδες), Πίσκοπος, Γούλας, Μπλούτης, Γκανάς (αρχηγός), Κούρος, Βίγγος (68΄Κούτσικος), Σέττος, Κωτσαλάς (71΄Ζερζεβούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.