Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Νίκησε ο καλύτερος!

Η Λαμία μπροστά σε περισσότερους από 1.500 φιλάθλους της επικράτησε με 4-2 του Αχιλλέα Δομοκού και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα! Η νίκη ήταν ολοκληρωτική για τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο γήπεδο αποδείχθηκε περίτρανα γιατί η Λαμία έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου απ΄τον πρώτο της βαθμολογίας... απλά επειδή είναι πολύ καλύτερη! Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα έπεισε και τον φίλαθλο κόσμο της για την αγωνιστική της αξία! Η Λαμία επικράτησε και στις 2 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος απέναντι στον βασικότερο διεκδικητή του τίτλου. Μεγάλο κέρδος για την ομάδα και η στήριξη του φίλαθλου κόσμου που ήταν συγκλονιστική! Δεν ήταν μόνο ο πολύ μεγάλος αριθμός των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά κυρίως η άψογη συμπεριφορά τους παρά τις περί του αντιθέτου φήμες.

Ο αγώνας ξεκίνησε ονειρικά για την Λαμία. Χρειάστηκαν μόλις 40 δευτερόλεπτα για να μαζέψει για πρώτη φορά τη μπάλα απ΄τα δίχτυα του ο Κοκονδύνης, αναγκάστηκε να το κάνει άλλες 3 φορές! Ο Χριστοδούλου μέσα από την περιοχή πάσαρε στον Ρουμπή κι ο επιθετικός της Λαμίας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κι έβαλε φωτιά στο Δ.Α.Κ. Στο 32ο λεπτό ο Μαλισσόβας έχασε την ευκαιρία να σκοράρει όταν μέσα από την περιοχή σούταρε κι έστειλε τη μπάλα άουτ. Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η Λαμία έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Στεργίου για να σκοράρει. Στο 46΄ο Παπαϊωάννου έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του επιθετικού της Λαμίας σε κενή εστία και στο 48΄μετά από σέντρα του Μπέσσα από αριστερά το πλασέ του Στεργίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 60΄η Λαμία εκδήλωσε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Στεργίου πάσαρε στον Χριστοδούλου, αυτός έβγαλε την ασίστ για τον Μαλισσόβα που κοντρόλαρε και με διαγώνιο αριστερό πλασέ έκανε το 2-0! Στο 62΄η Λαμία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Βέλλιος ξεκίνησε πίσω από την μεσαία γραμμή, τράβηξε πάνω του την άμυνα του Αχιλλέα, με μια εξαιρετική ασίστ έβγαλε τον Στεργίου απέναντι απ΄τον Κοκονδύνη κι ο επιθετικός της Λαμίας πλάσαρε με επιτυχία διερύνοντας το σκορ σε 3-0! Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια συνήλθαν κάπως στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν με τον Καλύβα να εκτελεί φάουλ κι ο Σαΐνης με κεφαλιά σκόραρε για το 3-1. Προσπάθησαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι όμως η Λαμία ήταν ασυγκράτητη. Στο 74΄Ο Στεργίου εκτέλεσε κόρνερ κι ο Λουπεΐδης με κεφαλιά έκανε το 4-1. Ο Αχιλλέας κατάφερε να μειώσει σε 4-2 με πέναλτυ στο 86΄. Μετά από προβολή του Καυκιά η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Σελιστάϊ μέσα στην περιοχή κι ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Λέντας, ο Καρανάσιος απέκρουσε στην αριστερή του γωνιά όμως ο Καυκιάς που ακολούθησε την φάση με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λουπεΐδης, Μαλισσόβας (80΄Λαΐνας), Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος, Ρουμπής, Μπέσσας (65΄ Γ. Λάππας), Στεργίου (84΄ Σελιστάϊ), Χριστοδούλου.

Αχιλλέας Δομοκού: Κοκονδύνης, Μπουσάι, Λιασίδης, Σαΐνης, Αδάμ (55΄ Καυκιάς), Αβντία (66΄Ντέλλος), Καλύβας, Γ. Παπαϊωάννου, Λέντας, Χανής (83΄Καρκάνης), Χρ. Παπαϊωάννου (αρχηγός).

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα:

ο Κοκονδύνης πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα

ο Κώστας Μαλισσόβας πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας

η Λαμία πίεσε πολύ στον αγώνα

ο Βέλλιος στο ξεκίνημα της προσπάθειας για το τρίτο γκολ

ο Στεργίου στήνει τη μπάλα για το κόρνερ που έφερε το 4ο γκολ!

η κερκίδα ήταν εκπληκτική κι ευρηματική!



το τέταρτο γκολ της Λαμίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.