Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ώρα αλλαγών...

Το FORZA ΛΑΜΙΑ σταδιακά θα αλλάξει εμφάνιση και θα εμπλουτιστεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των φίλων της ομάδας για πληροφόρηση. Στις επόμενες ώρες και ημέρες το περιεχόμενο κι η διάταξη του ιστότοπου θα αλλάξει. Το πρόγραμμα των αγώνων με τα αποτελέσματα καθώς και την βαθμολογία του πρωταθλήματος μπορείτε να τα βλέπετε επιλέγοντας τα αντίστοιχα tabs (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) από την linkbar. Θα προστεθούν νέες θεματικές ενότητες που θα αφορούν τις καθημερινές δραστηριότητες της ομάδας την παιδική ομάδα  και τις απόψεις των φιλάθλων. Στο περιεχόμενο του ιστότοπου θα συμπεριληφθούν και αναρτήσεις με τις απόψεις επώνυμων φίλων της ομάδας και γενικότερα ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Ελπίζω η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά μας να συνεχιστεί, μας ενώνει το πάθος για την ομάδα μας και μέσα μας σιγοκαίει ο ίδιος πόθος... να δούμε τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ψηλά, πολύ ψηλά! Εύχομαι το αποτέλεσμα της προσπάθειας να μας ικανοποιήσει όλους!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.