Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

απόφαση συνεργασίας απο τον Αγρότη Λιανοκλαδίου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του Αγρότη Λιανοκλαδίου καθιστά ξεκάθαρη την πρόθεση συνεργασίας με τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΡΟΤΗΣ» ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ
ΕΔΡΑ: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ 
Τ.Κ.: 35100
FAX: 2231 351509
Πληροφορίες: Κ. Αποστολόπουλος
Κινητό: 6932761414
 Λιανοκλάδι 3 / 7 / 2012 
Αριθ. Πρωτ.: 205

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Π. Σ. «ΑΓΡΟΤΗΣ» ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση συνεργασία με τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής (με έδρα το Δ.Α.Κ. Λαμίας) και μια δεύτερη που θα συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας (με έδρα το Δημοτικό γήπεδο Λιανοκλαδίου).

 Για το σκοπό αυτό η Γενική Συνέλευση αποφάσισε:

 1) Την παράταση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΓΡΟΤΗ μέχρι τις 31 Ιούλη 2012.

2) Τον ορισμό τριμελούς επιτροπής από τους Σωτήρη Κουτσοβέλη, Γιώργο Τσώνο και Κώστα Αποστολόπουλο, η οποία εξουσιοδοτήθηκε να συναντηθεί με τη Διοίκηση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα για τη συνεργασία, τους όρους συμφωνίας και τις δεσμεύσεις για την τροποποίηση των καταστατικών των δύο σωματείων, που θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο του 2012.

3) Παράλληλα με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τις δύο πλευρές θα εξοφληθούν, από το Δ.Σ. του ΑΓΡΟΤΗ, όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες του περσινού πρωταθλήματος, που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε τρίτους.

 Επίσης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της περιόδου 2011-2012 και απάλλαξε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

2 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΓΡΟΤΗ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ , ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ! ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ Α.Σ. ΛΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.