Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Δωτιέας Αγιάς - Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 2-1


Πρώτη ήττα για την ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι κέντρου, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28΄με τον Τζιόλα  και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 45΄με γκολ του Κουβελά. Η ΛΑΜΙΑ  στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυναμικά, έκανε πολλές ευκαιρίες  αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 78΄με τον Τσιλίκα ενώ είχε και δοκάρι προηγουμένως σε σουτ του Καλύβα. Ακολούθησε διακοπή του παιχνιδιού μετά από συμπλοκή των παικτών για τουλάχιστον 10 λεπτά με την αποχώρηση των διαιτητών στα αποδυτήρια. Με την έξοδό τους και οι δύο ομάδες έμειναν  με 9 παίκτες καθώς ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα σε δύο παίκτες της ΛΑΜΙΑΣ, τον Τσιλίκα και τον Στυλιανό και σε δύο της Αγιάς τον Ριζούλη και τον Συκιώτη.

Η ΛΑΜΙΑ διαμαρτύρεται για δύο φάσεις, μία στο πρώτο ημίχρονο για ανατροπή του Μπενίσκου στην μικρή περιοχή και στο 90΄για ανατροπή του Καλύβα.






Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964: Καρανάσιος, Τσαμαδιάς (70΄Στυλιανός), Τσιλίκας, Μπέσσας, Παϊζάνος (46΄Ταμάμης), Πάνος, Καλύβας, Κουτρουμάνος, Μπενίσκος, Αντωνίου (77΄Κατσιγιάννης) και Μαλισσόβας
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Μπαχτσιβάνος, Ριζούλης, Γεωργαντζάς, Τσακάλι Πολύζος, Συκιώτης, Τσατσαλίδης (Κωστούλας), Ντακουλας Κοταρελας (82΄Σιμούλης) Τζιόλας (90΄Τσένος), Κουβελας

Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.