Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

να ξεκινήσει με το δεξί!


Το συναρπαστικό ταξίδι στην Football League αρχίζει σήμερα για τη Λαμία. Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης η ομάδα μας υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα. Η αποστολή της ομάδας συγκροτείται από τους: Αντωνίου, Αρκούδα, Blazic, Βασιλόγιαννη, Γεωργίου, Curjuric, Ζουλιώτη, Κωστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Leandro, Μκρτσιάν, Μουμίν, Νεόφυτο, Ντελέκο, Ρεπετσά, Τσαμούρη, Γιενκά, Φατιόν, Φράγκο και Χαϊκάλη. Απουσία της τελευταίας στιγμής ο Μάριο Γκούρμα.


Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο  Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς), με βοηθούς τον Κεντζιόπουλο (Καστοριάς), και τον Γιανουγλίδη (Αθηνών). 

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται από τις 14:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου. Η τιμή των εισιτηρίων για γυναίκες, μαθητές άνω των 14 χρονών, στρατιώτες, φοιτητές και ανέργους είναι 5 ευρώ (με την επίδειξη των ανάλογων δικαιολογητικών). Για τις θύρες 1,6,7,14,15,16 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ. Για τις θύρες 2,3,4,5 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.


Καλή επιτυχία στην ομαδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.