Κυριακή 30 Μαρτίου 2008


Αναγέννηση Καρδίτσας - Α.Σ. Λαμία 2-0



Η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα. Στο 1ο ημίχρονο η Λαμία κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε 3 μεγάλες ευκαιρίες για ν΄ανοίξει το σκορ. Η πρώτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κακαρά με τους αμυντικούς της Αναγέννησης να διώχνουν πάνω στη γραμμή της εστίας. Η δεύτερη ευκαιρία ήρθε μετά από σέντρα του Θανόπουλου από αριστερά αλλά ο Δημητρακόπουλος δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά μέσα απ΄την μικρή περιοχή. Τρίτη ευκαιρία για τη Λαμία όταν ο Δημητρακόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι απ΄τον Μπρέλλα αλλά το πλασέ του μέσα απ΄την περιοχή εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας. Η Αναγέννηση απείλησε μόλις μια φορά την ομάδα μας στο πρώτο μέρος όταν μετά από φάουλ του Μπουντούρη η άμυνα της Λαμίας δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα αλλά το εντυπωσιακό σουτ που επιχείρησε ο Δούκας πέρασε άουτ. Οι οπαδοί της Αναγέννησης έδειχναν απογοητευμένοι απ΄την εικόνα της ομάδας τους κι απορούσαν με τη βαθμολογική θέση της Λαμίας που κέρδισε, δυστυχώς, μόνο τις εντυπώσεις!
Στο 2ο ημίχρονο η Αναγέννηση στην πρώτη επίθεση που εκδήλωσε κατάφερε να σκοράρει με τον Κωστέλλο μόλις στο 47ο λεπτό. Ο Μπουντούρης σέντραρε από αριστερά κι ο Κωστέλλος με κεφαλιά απ΄τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η Καρδίτσα κέρδισε τις μάχες στο χώρο του κέντρου αλλά δεν κατάφερε να φανεί επικίνδυνη παρά και την ανόητη αποβολή του Κώτσου. Η Λαμία με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε, έχασε και μια ευκαιρία με τον Θανόπουλο για να φέρει το παιχνίδι στο 1-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή η Αναγέννηση πίεσε και κατάφερε να πετύχει και 2ο γκολ με τον Μπουντούρη στο 91΄.
Η εμφάνιση της Λαμίας ήταν πολύ καλή, ειδικά στο 1ο ημίχρονο κι αν στο 2ο έμενε με 11 στον αγωνιστικό χώρο θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στον αγώνα. Η Λαμία παρατάχτηκε με τους Φυσέκη, Φυτανίδη, Παϊζάνο, Χουλιάρα, Κακαρά, Μπάκανο, Κωνσταντόπουλο, Κώτσου, Θανόπουλο, Δημητρακόπουλο και Λαμπερνάκη. Αγωνίστηκαν κι οι Πάνος, Κουτρομάνος και Κωνσταντινίδης. Στις κερκίδες ανάμεσα στους 1500 θεατές υπήρχαν και άρκετοί Λαμιώτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.