Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

A.Σ. "Λαμία" - A.E. Μουζακίου 0-1

Οδυνηρή ήττα εντός έδρας γνώρισε η Λαμία. Σ΄έναν αγώνα που η νίκη ήταν αναγκαία ώστε να μην μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού η Λαμία έχασε από την Α.Ε. Μουζακίου με 0-1. Η Λαμία, με πολλές ελλείψεις που οδήγησαν σε πολλούς συμβατισμούς τον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεν κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο, στην νίκη. Χρειάστηκε ένα απίστευτα τυχερό γκολ για να έρθει η ήττα όμως το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν έπεισε ότι είναι σε θέση να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό κατακτώντας νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν. Το μόνο θετικό είναι πως για την ώρα ο Α.Σ. "Λαμία" κρατάει την τύχη του στα χέρια του και από την δική του απόδοση και βαθμολογική συγκομιδή θα κριθεί το μέλλον τoυ.

Στον χθεσινό αγώνα οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Παίχτηκε κατά κύριο λόγο παιχνίδι κέντρου με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο κινητικοί. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήταν για την Λαμία. Μόλις στο 2΄ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, απομάκρυνε η άμυνα των φιλοξενούμενων και στο νέο γέμισμα που έγινε στην περιοχή ο Αποστολακόπουλος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μάττα όμως δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που βγήκε έγκαιρα κι απέκρουσε. Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ κι οι όποιοι κίνδυνοι για τις δύο εστίες προήλθαν από στημένες φάσεις. Δεν της έφταναν οι υπόλοιπες απουσίες της Λαμίας στο 30΄υποχρεώθηκε σε αλλαγή με τον τραυματία Αποστολόπουλο να φεύγει από τον αγώνα και τη θέση του να πέρνει ο Βαρυπάτης. Το 1ο μέρος τελείωσε χωρίς γκολ.

Με την έναρξη του 2ου μέρους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 47΄ο Σιώμος έκανε μια σέντρα - σουτ. Η άμυνα της Λαμίας δεν συννενοήθηκε σωστά για ν΄απομακρύνει την μπάλα που έσκασε μπροστά στον Β. Μπαγινέτα, πήρε μια περίεργη τροχιά και περνώντας πάνω απ΄τον εμβρόντητο τερματοφύλακα της Λαμίας κατέληξε στα δίκτυα για το 0-1. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη η Λαμία πίεσε, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση όμως ο εκνευρισμός και το άγχος λύγισαν τους παίκτες της ομάδας. Ελάχιστες οι φάσεις που έγιναν κι ήταν κυρίως από στημένες φάσεις. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές, να ανανεώνουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Στον αντίποδα οι έντονες αποδοκιμασίες προς τον προπονητή της Λαμίας και την διοίκηση της ομάδας χαρακτήρισαν κατά κύριο λόγο τις αντιδράσεις των λιγοστών φίλων της ομάδας που βρέθηκαν χθες στο Δ.Α.Κ.

Α.Σ. Λαμία: Β. Μπαγινέτας, Γουριώτης, Ζέρβας, Αποστολακόπουλος, Αγ. Κάππος, Λαίνας, Θεοδοσόπουλος, Λέσσης (90΄Θυμιάκος), Βαργιανίτης (79΄Ανδρωνάς), Αποστολόπουλος (30΄Βαρυπάτης) και Αντωνιάδης

A.E. Moυζακίου: Μάττας, Νταντάμης, Μπαντής, Γιάπαλης, Ρόμπας, Κυριακόπουλος, Μπάλας (70΄Μιαρίτης), Αναστασίου, Παπαδημητρίου (80΄Κανιούρας), Ρόβας (85΄Γεωργιάδης) και Σιώμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.