Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

νίκη - πρόκριση


Η Λαμία νίκησε την Θύελλα Ροδωνιάς με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ. Η διάφορα δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής κι η επικράτηση ήρθε εύκολα για την Λαμία. Ο προπονητής της ομάδας κ. Παπανικολάου έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι έτοιμοι για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Ντεμπούτο πραγματοποίησε με την ομάδα ο Ταξιάρχης Κυριάκης. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές.

Η Λαμία επέβαλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι και περιόρισε τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα μας πέτυχε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, στο 27΄με σκόρερ τον Χριστοδούλου και στο 84΄με τον Καταραχιά. Στα αξιοσημείωτα και το χαμένο πέναλτυ από τον Ρουμπή, αποτέλεσμα της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. Λαμίας...

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Κοντογιώργος, Καταραχιάς, Λουπεϊδης (72΄Χριστόπουλος), Κυριάκης, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Ν. Λάππας, Καραματσούκης, Σελιστάϊ, Ρουμπής, Γ. Λάππας, Χριστοδούλου

Θύελλα Ροδωνιάς: Υφαντής, Παναγιωτόπουλος, Ν. Χ. Ντζιαβίδας, Σκαρλάτος, Κοντοβάς, Πολύμερος (69΄Κόκκοτας), Γ. Ντζιαβίδας, Κολοβός, Ι. Ντζιαβίδας (85΄Α. Γιώτης), Ντούλας (αρχηγός), Γ. Γιώτης (75΄Καλαντζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.