Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ξεκίνημα με νίκη!

Με το δεξί μπήκε και στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Νίκησε τον Ελατειακό με 1-0, ακριβώς όπως είχε συμβεί και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Οι 3 βαθμοί κατακτήθηκαν ευκολότερα απ΄ότι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ διατηρήθηκε χαμηλά χάρη στην πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα Γκρέκα των φιλοξενούμενων. Ενθαρρυντική η παρουσία των φίλων της Λαμίας στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. κι αρχίζει να φαίνεται πως η ομάδα κερδίζει και αυτό το στοίχημα, της επιστροφής των φιλάθλων.
Η Λαμία μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να επιβάλει το ρυθμό της και να σκοράρει όμως βρήκε απέναντί της τον Γκρέκα που με εξιαρετικές αποκρούσεις κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Αρχικά εξουδετέρωσε το πολύ καλό σουτ του Γ. Λάππα, είπε όχι στο πλασέ του Ρουμπή από κοντινή απόσταση, σταμάτησε σε τετ α τετ τον Μπέσσα και αρνήθηκε βέβαιο γκολ σε κεφαλιά ψαράκι του Λαϊνα από το ύψος της μικρής περιοχής. Μοιραία η Λαμία δεν κατάφερε να σκοράρει και το 1ο μέρος τελείωσε χωρίς σκορ για τις δύο ομάδες.
Στο 2ο ημίχρονο ο Ελατειακός έφτασε κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Μπακούση στο 49΄ πέρασε μόλις άουτ. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό όπως και στο 1ο μισό, Α.Σ. ΛΑΜΙΑ εναντίον Γκρέκα! Ο Λαϊνας με κεφαλιά κι ο Ρουμπής με σουτ μέσα από την περιοχή δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Προβατάς στο 60΄ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκρέκα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ελατειακού. Τελικά στο 64΄ο Κουτρομάνος λύτρωσε την Λαμία. Με διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα χτύπησε και στο δεξί δοκάρι του Γκρέκα.
ΑΣ ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας, Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Ρουμπής (72΄Σελιστάϊ), Κουτρομάνος, Μπέσσας (87΄Ν. Λάππας), Στεργίου (59΄Χριστοδούλου), Λάππας.

Ελατειακός: Γκρέκας, Ντίλι, Τσαπραϊλης, Καλαλές (77΄Τσιώπος), Βούλγαρης, Β. Στεργίου, Μπακούσης, Π. Στεργίου, Στάθης (αρχηγός), Καρακώστας (70΄Καυκιάς), Παπανικολάου (75΄Κοντοθανασόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.