Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ξανά στο τοπικό;

ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ της περιόδου 1972-1973

Μετά από 39 χρόνια ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ βρέθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα. Σύμπτωση, με ιδιαίτερη σημασία, και τις δύο φορές που η ομάδα υποβιβάσθηκε στο τοπικό αυτό έγινε "στα χαρτιά" κι όχι στο γήπεδο. Την περίοδο 1972-73 αγωνιζόμενη στο τοπικό πρωτάθλημα η ομάδα τερμάτισε πρώτη και αήττητη κι επέστρεψε πανηγυρικά στην Β΄εθνική κατηγορία. Αήττητη και με τους περισσότερους βαθμούς τερμάτισε και φέτος η ομάδα όμως η ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών την άφησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


Φυσικά ότι έγινε, έγινε κι αυτό που απασχολεί τους φίλους της ομάδας είναι το μέλλον. Η λέξη "συγχώνευση" έχει μπει στις συζητήσεις των φιλάθλων. Η φετινή εμπειρία της συμμετοχής στο τοπικό πρωτάθλημα απογοήτευσε πολλούς φίλους της ομάδας που δεν θέλουν να την ξαναδούν να αγωνίζεται σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε, απέδειξε ότι αξίζει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Η αδημονία οδηγεί στην σκέψη μιας συνεργασίας που μπορεί να είναι συγχώνευση, απορρόφηση ή ακόμα και εξαγορά ώστε η ομάδα να μην αγωνιστεί ξανά στο τοπικό πρωτάθλημα.. Η ανυπομονησία κι ο παρορμητισμός σχεδόν ποτέ δεν οδηγούν σε σωστές αποφάσεις. Τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες ώστε να ξεκαθαρίσει απόλυτα το μέλλον της ομάδας και να ληφθούν με σύνεση όλες οι αποφάσεις.

5 σχόλια:

 1. αδελφια καν'τε ο,τι είναι καλύτερο για την ομάδα μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. oxi sti sinhoneusi paidia!!!i lamia exei istoria!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ρε παιδια ποτε θα εχουμε νεα απο την ομαδα μας????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 28 Ιουνίου και κανενα νεο ποτε θα ξερουμε???????????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ultra....... Σε παρακαλουμε πες μας ποτε θα εχουμε νεα ................................????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.