Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

νίκησε την Καλαμάτα!



Αν και στην αρχή της προετοιμασίας της η ομάδα της Λαμίας πέτυχε μια σημαντική νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας εν όψει της αγωνιστικής περιόδου. Απέναντι στην Καλαμάτα, που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και είναι ομάδα που αγωνίζεται στην Football League 2, ο Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 έδειξε ότι έχει την δυναμική να κάνει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 2-1 με σκόρερ τους Κατσαδούρο στο 29΄ και Μαλισσόβα στο 67΄ για την Λαμία, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει η Καλαμάτα με γκολ του Πούτσι στο 43΄.


Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο, περίπου 400 ήταν οι θεατές που είχαν την ευκαιρία να δουν και τον Μίμη Μπενίσκο να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την ομάδα στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης!

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964: Καρανάσιος, Τσιλίκας (46΄Τσαμαδιάς), Στυλιανός (46΄Καββαδίας), Παϊζάνος, Σπυριδάκης (75΄Μπενίσκος), Πάνος (86΄Γκούρλιας), Καλύβας (67΄Τσιτούρας), Κατσαδούρος (89΄Μαδούρας), Μπέσσας (59΄Χριστοδούλου), Παπαγεωργίου (46΄Στεργίου), Μαλισσόβας (85΄Παπαμίχος).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζαρόπουλος (55΄ Κοψαχειλης), Τρίψας (55΄Μπράχος), Τσόπελας, Τσαγκαράκης, Τριανταφυλλάκης, Πάσσας, Ανδρεόπουλος, Γεωργιλόπουλος, Πούτσι, Ηλιόπουλος, Καούνος.




Στις επόμενες ημέρες η ομάδα μας θα δώσει φιλικούς αγώνες με αντιπάλους την Δίβρη και την Ελασσόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.