Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αμπελωνιακός - Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 2-0


Η ομάδα μας ηττήθηκε στον Αμπελώνα με σκορ 2-0 από τον Αμπελωνιακό. Οι πολλές απουσίες, που είχε η ομάδα μας στον αγώνα, αποδείχθηκαν καθοριστικές για την τελική έκβασή του. Στυλιανός, Παϊζάνος, Σπυριδάκης, Τσιλίκας, το σύνολο δηλαδή των βασικών της άμυνας δεν αγωνίσθηκαν στην 15η αγωνιστική. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Αλεξανδρής στο 66΄και ο Μπίκος στο 83΄.

Παρά την ήττα, που ήταν μόλις η δεύτερη στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας παραμένει πρώτη στη βαθμολογία με προβάδισμα 9 βαθμών από την δεύτερη ομάδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964: Καρανάσιος, Τσιτούρας (82΄ Κατσιγιάννης), Καββαδίας, Μπέσσας, Τσαμαδιάς (66΄ Καλύβας), Πάνος, Γκούρλιας, Αντωνίου, Μπενίσκος, Ταμάμης, Μαλισσόβας.

Αμπελωνιακός: Παπαγιάνης, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Μπουρουτζίκας, Κομισόπουλος, Μπίκος, Κολιός, Πασχαλίδης, Βούκιας (75΄Δημολιός), Αλεξανδρής (56΄Τσιάντας), Πρικάκης (90΄Καρυπίδης).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.