Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

A.O. Καβάλα - Α.Σ. Λαμία 1-1


Μπράβο στα παιδιά μας για την παληκαρίσια ισσοπαλία στην Καβάλα!

Το τελικό 1-1 στην Καβάλα άφησε μια πικρία στους κυανόλευκους μιας και διαμορφώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων! Η Λαμία έπαιξε ελεύθερα, χωρίς άγχος απέναντι στην πρωτοπόρο Καβάλα και λίγο έλειψε να πετύχει μια σπουδαία νίκη! Στο 1ο ημίχρονο ο Α.Ο.Κ. είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφερε ν΄απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Φυσέκη. Η Λαμία αν και είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο στο πρώτο μισό του αγώνα κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Θανόπουλος στο 45΄με ατομική προσπάθεια κι αφού ευννοήθηκε από τις κόντρες, πέρασε 3 αντιπάλους και με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1!
Στο 2ο ημίχρονο η Καβάλα πίεσε πολύ τη Λαμία. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σ΄έναν ατελείωτο επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων. Με Ταραχούλσκι, Καραγιάννη και Νεντέλκοβιτς στην ενδεκάδα ο Νίκος Ζαλίκας τα έπαιξε όλα για όλα για να γυρίσει το ματς. Οι ευκαιρίες χάνονταν η μια μετά την άλλη αλλά η Λαμία άντεχε και κρατούσε το πολύτιμο 0-1. Στο 62΄οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ σε ανατροπή του Σαμαρά αλλά ο διαιτητής, σωστά, έδωσε κόρνερ. Η αποχώρηση του Χουλιάρα δυσκόλευσε πολύ την προσπάθεια της Λαμίας αλλά ο Φυσέκης κι ο Κακαράς κρατούσαν όρθια τη Λαμία ως το 95΄. Μετά από διαδοχικές εκτέλεσεις κόρνερ οι παίκτες της Καβάλας βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα όταν ο Κινγκ εκμεταλεύτηκε την σύγχυση μέσα στην περιοχή της Λαμίας και με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Καβάλα μετά την ισοφάριση έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη αλλά σουτ του Ταραχούλσκι πέρασε λίγο άουτ, σουτ του Καραγιάννη έδιωξε σωτήρια ο Κακαράς και σε νέο σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε ο Φυσέκης! Η Λαμία τελείωσε με 10 παίκτες τον αγώνα, ο σκόρερ της Λαμίας Θανόπουλος υποδείχθηκε σε θέση off side, εκνευρίστηκε απ΄την απόφαση του διαιτητή και ο Γρεββενιώτης διαιτητής Καραλιόλιος τον απέβαλε. Τελικά στο 99΄έληξε το ματς με τη Λαμία να κατακτά έναν ακόμα βαθμό στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.