Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Α.Σ. Λαμία - Π.Α.Ο. Νέων Επιβατών 1-0


ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο...
θα είναι πάντα κοντά μας

Σημαντική νίκη πέτυχε η Λαμία απέναντι στον φιλόδοξο Π.Α.Ο.Ν.Ε. με 1-0. Η ομάδα της Λαμίας έδωσε χαρά στους περίπου 600 φίλους της που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. κι ατενίζει με αισιοδοξία την έκβαση του πρωταθλήματος και την ποθούμενη παραμονή στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Η Λαμία ανέλαβε απ΄το ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειξε αμέσως τις διαθέσεις της στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή στιγμή για τη Λαμία ήρθε στο 13΄όταν ο Θανόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή, μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων αλλά το σουτ του επιθετικού της Λαμίας πέρασε ελάχιστα άουτ.

η απίστευτη χαμένη ευκαιρία απ΄τον Θανόπουλο...

Πέναλτυ ζήτησε η Λαμία σε μαρκάρισμα του Μαλιούφα πάνω στον Αντωνιάδη στο 21΄. Ο Αντωνιάδης πήρε τη μπάλα με το κεφάλι, πέρασε ανάμεσα απ΄τους αμυντικούς κι ο αρχηγός του Π.Α.Ο.Ν.Ε. φάνηκε να σπρώχνει τον επιθετικό της Λαμίας αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι...

Συνέχισε τις προσπάθειες για να πετύχει γκολ η Λαμία και θα το κατάφερνε στο 26΄ αν ο Γιάννης Μπάκανος ήταν πιο εύστοχος στο σουτ που έκανε απ΄το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Θανόπουλου.

η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ μετά το σουτ του Μπάκανου...

Το σερί των μεγάλων χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε στο 27΄με τον Λαμπερνάκη να μην καταφέρνει να σκοράρει. Ο Αντωνιάδης σέντραρε από δεξιά κι ο Λαμπερνάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά, πάνω απ΄το δοκάρι της εστίας του Καλογεράκη. Μόνος κι αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή ήταν ο παίκτης της Λαμίας αλλά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα...

Τη λύτρωση για τη Λαμία έφερε ο Νίκος Αντωνιάδης μ΄ένα εκπληκτικό γκολ στο 32΄. Ο επιθετικός των μπλε με ένα γυριστό σουτ πέρασε τη μπάλα πάνω απ΄τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Ν.Ε. και έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ!

Ο Αντωνιάδης στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Π.Α.Ο.Ν.Ε.

Η Λαμία φάνηκε αποφασισμένη για τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του αγώνα με προβάδισμα στο σκορ. Δεν απειλήθηκε καθόλου απ΄την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία με την απόδοσή της απογοήτευσε τους οπαδούς της που την ακολούθησαν ως τη Λαμία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία προσπάθησε να πετύχει ένα ακόμα γκολ για να εξασφαλίσει τη νίκη. Ο Π.Α.Ο.Ν.Ε. βγήκε μπροστά για να πετύχει την ισοφάριση αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων εξουδετέρωσε εύκολα τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων. Χωρίς μεγάλες φάσεις το δεύτερο ημίχρονο με την καλύτερη στιγμή να είναι για τον Π.Α.Ο.Ν.Ε. όταν ο Παϊζάνος με ηρωική προσπάθεια έκοψε τον Σαχινίδη στερώντας του την ευκαιρία να σκοράρει. Η Λαμία διαμαρτυρήθηκε ξανά για πέναλτυ σε μαρκάρισμα πάνω στον Λαμπερνάκη αλλά ο διαιτητής Σπύρου απ΄την Καστοριά δεν υπέδειξε παράβαση.

Το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στους δυο αντιπάλους ήταν δίκαιο. Η Λαμία έπαιξε για τη νίκη και κατάφερε σχετικά εύκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα Π.Α.Ο. Νέων Επιβατών. Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τους Φυσέκη, Φυτανίδη, Πάνο, Παϊζάνο, Κακαρά, Μπάκανο, Κώτσου, Κωνσταντόπουλο, Λαμπερνάκη, Θανόπουλο και Αντωνιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δημητρακόπουλος, Χατζηβαλσάμης, Κωταϊδης.

μέχρι και κεφαλοκλείδωμα έκανε ο Καλογεράκης στον Αντωνιάδη για να τον σταματήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.