Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Αναβολή...

Η βροχή που πέφτει ακατάπαυστα από χθες στη Λαμία ήταν η αιτία αναβολής του αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τη Νίκη Βόλου. Ο αγωνιστικός χώρος κρίθηκε ακατάλληλος από τον διαιτητή της αναμέτρησης για την διεξαγωγή του αγώνα κι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, αύριο την ίδια ώρα.

οι παίκτες της Λαμίας βγήκαν κανονικά για προθέρμανση...


ούτε οι σκούπες έφεραν αποτέλεσμα...

Νίκος Αγγελάκης, Νίκος Χαλκιάς και Στράτος Γιδόπουλος ελέγχουν τον αγωνιστικό χώρο.

ο διαιτητής, με τους βοηθούς του, αποχωρεί αναβάλοντας οριστικά τον αγώνα.

Το τεχνικό δίδυμο της Λαμίας, οι κ.κ. Λέντας και Καραϊσκος είχαν σκοπό να ξεκινήσουν με τους: Κόσογλου, Μπαμπατσιά, Χουλιάρα, Σιδηρόπουλο, Κωστή, Κολλιάκη, Μεσσιακάρη, Χατζή, Ντέρτσα, Νάσιο και Λαμπρογεώργο (αρχηγός). Στον πάγκο για την Λαμία ήταν οι Βιτζέκας, Πάνος, Τσαμασλίδης και Μισιρλής.

ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Φ. κ. Κουτρομάνος συνομιλεί με τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου κ. Στράτο Γιδόπουλο.

Στα εξωαγωνιστικά αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση του κόσμου παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες και με δεδομένο ότι από τις 14:25 ήταν γνωστό ότι δεν θα διεξαγόταν ο αγώνας. Το παρών έδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων που με συνθήματα "ζέστανε την παγωμένη ατμόσφαιρα"! Παρόντες ήταν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας που είχαμε χρόνια να τους δούμε στο γήπεδο! Οι άνθρωποι της Π.Α.Ε. έδωσαν σε όσους είχαν πάρει εισιτήριο διαρκείας τις νέες κάρτες διαρκείας και μάλιστα βρέθηκαν σήμερα φίλοι της ομάδας που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ. για τους εναπομείναντες αγώνες πρωταθλήματος πληρώνοντας 100 ευρώ!

Φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα μπορείτε να δείτε και στο fthiotidasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.