Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Πυρσός Γρεββενών - Λαμία 0-1

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Λαμία! Με σκόρερ τον Φώτη Γεωργίου η Λαμία κέρδισε στα Γρεββενά τον Πυρσό με 0-1 κι έπεσε με το κεφάλι ψηλά.
Ο αγώνας έγινε μπροστά σε περίπου 300 θεατές, ανάμεσά τους και ελάχιστοι ηρωικοί Λαμιώτες που παρέμειναν κοντά στην ομάδα μέχρι τέλους...

Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης ξεκίνησε με τους : Κόσογλου, Χουλιάρα, Δασκαλάκη, Μεϊντή, Σιδηρόπουλο, Κωστή Μεσιακάρη, Γεωργίου, Jarosiewicz, Petrov, Hughes.

Ο Πυρσός είχε την υπεροχή στο 1ο μισό του αγώνα χωρίς όμως να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία της Λαμίας. Στο 2ο μέρος η Λαμία πήρε τα ηνία του αγώνα και με την είσοδο στο παιχνίδι του Sobzack, του Μήτρου και του Μαντζιούρα διαδοχικά αντί των Jarosiewicz, Petrov και Κωστή αύξησε την πίεση και κατάφερε να σκοράρει στο 85΄με τον Γεωργίου.

Το πρωτάθλημα τελείωσε, η Λαμία πήρε τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική και το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας στρέφεται πια στις εξελίξεις που αφορούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.