Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Παλαίμαχοι

Παλαίμαχοι
Α.Ο. Χαλκίδα - Α.Σ. Λαμία 2-5



Οι παλιές δόξες του ποδοσφαίρου της Χαλκίδας και της Λαμίας!

Ο Τάκης Σιλεβίστας φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων στο παρελθόν.

Οι παλαίμαχοι της Λαμίας και της Χαλκίδας πρόσφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα σε φιλικό αγώνα που έδωσαν στη Χαλκίδα. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα του αγώνα μιας και τέτοιοι αγώνες είναι η πεμπτουσία του αθλητικού ιδεώδους. Για όσους βρεθήκαμε στο γήπεδο ήταν μια ευκαιρία να δούμε ή και να θυμηθούμε κάποιους από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα των δύο ομάδων.


όρθιοι από αριστερά: Αργυρίου, Σιλεβίστας, Βλάχος, Τσάμης, Αργύρης, Κυριάκου, Βέλλιος, Πάντος, Σακελλάρης καθιστοί από αριστερά: Παπανικολάου, Μαντζίκος, Αλεξίου, Αλπόγλου, Μαδουράς, Στριφτός.


Ο Νίκος Τσάμης δίνει τις τελευταίες οδηγίες...


"αγωνία" στον πάγκο πριν την έναρξη του αγώνα...
Το τεχνικό "δίδυμο" Αργυρίου - Σακελλάρη οδήγησε την ομάδα στον θρίαμβο!!! Μήπως να μην έρθει και στη Λιβαδειά ο "πρόεδρος"?

2 γκολ από τον Γιόχαν Κρόιφ (14!) Αποστόλη Παπανικολάου...


2 γκολ από τον Θανάση Αργύρη...


Ο ...γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Κώστας Αλπόγλου!

με τέτοια φανέλα ο γιατρός πρέπει να παίζει βασικός!!!

ο Βέλλιος νικήθηκε μόνο από το πέναλτυ του Καρατζά που μείωσε σε 2-5 για τη Χαλκίδα.


Για την ιστορία ν΄αναφέρουμε ότι η Λαμία προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε 2 γκολ του Λάκη Παπανικολάου στο 5΄και στο 7΄. Μείωσε σε 1-2 ο Κεραμιδάς στο 23΄για ν΄απαντήσει ο Θανάσης Αργύρης με 2 γκολ για τη Λαμία ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-4. Το ...κερασάκι στην τούρτα ήταν το 5ο γκολ που πέτυχε για τη Λαμία ο Σιλεβίστας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή! Ο Καρατζάς με πέναλτυ έκλεισε το σκορ 8 λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 80 που παίχτηκαν συνολικά!

Παλαίμαχοι Χαλκίδας: Χατζηπαυλίδης, Σταματίου, Τοκπασίδης, Καρατζάς, Ταυταρίδης, Βλάχος, Κουλούρης, Κεραμιδάς, Σταθαράς, Μαστραντώνας, Γιακόβλεβιτς, Αυλωνίτης, Ξευτεράκης, Παπαϊωάννου, Μαρίνος, Φούρλης, Παπαδημητρίου, Λάμπρου, Γιανιώδης

Παλαίμαχοι Λαμίας: Βλάχος, Μαδουρας, Τσάμης, Στριφτός, Σιλεβίστας, Μαντζίκος, Κυριάκου, Αλεξίου, Αλπόγλου, Παπανικολάου, Αργύρης, Βέλλιος, Πάντος και τεχνικό δίδυμο Αργυρίου - Σακελλάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.