Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Α.Σ. "Λαμία" Α.Σ. "Μετέωρα" 0-0


Δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Α.Σ. "Λαμία" στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Μετέωρα. Η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη στον επιθετικό τομέα όμως δεν σκόραρε ούτε και στον 4ο φετινό αγώνα παραμένοντας η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα. Οι περίπου 300 φίλοι της Λαμίας είδαν την ομάδα να παίζει σωστό ποδόσφαιρο, με καλή ανάπτυξη παιχνιδιού. Ο Α.Σ. "Λαμία" είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πίεσε για να φτάσει στη νίκη και κινδύνευσε μόνο σε κάποιες σποραδικές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Η εξέλιξη του αγώνα:
7΄ο Παρθένης ανατράπηκε στην περιοχή από το διπλό μαρκάρισμα των Φουρτούνη και Ζήνωνος κι η διαιτητής του αγώνα, κ. Μπουμπουρή, υπέδειξε πέναλτυ.
8΄ο Τσούκαλος εκτελεί το πέναλτυ, ο Ρουσιαμάνης απέκρουσε και στην γρήγορη αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τον Λέντα ν΄αποκρούει τα διαδοχικά σουτ του Γραβάνη και του Αγγελάκη.
33΄ο Σκρέκας σκοράρει για τα Μετέωρα όμως ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση off side και το γκολ δεν μέτρησε.
44΄ο Πάνος προσπαθώντας να διώξει σέντρα του Μόκα έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της Λαμίας.
64΄ο Μόκας με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε για ν΄απομακρύνει σωτήρια ο Καλαμπόκας σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος.
88΄ο Λέντας απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Κεραμά από το ύψος της περιοχής.

Α.Σ. "Λαμία": Λέντας, Αναστασίου, Καλαμπόκας, Πάνος, Κατσικάρης, Κάππος (65' Τζίμας), Ζιάκας Γ., Κουτρομάνος, Τσούκαλος, Παρθένης (60' Καραντάθας), Ξενάκης.
Α.Σ. "Μετέωρα": Ρουσιαμάνης, Γκαγκαστάθης (73' Κωστής), Ζήνωνος, Φουρτούνης, Σκρέκας Α., Αυγέρος, Κεραμάς, Τσουκάλης (46' Σκρέκας Γ.), Μόκας, Αγγελάκης (76' Χαϊταλής), Γραβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.