Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Α.Σ. Λαμία - Απόλλων Λάρισας 2-6

Την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία της γνώρισε η Λαμία στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Λάρισας. Τίποτα δεν φανέρωνε την εξέλιξη του αγώνα μιας και στο α΄μέρος η Λαμία ήταν καλή στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, κατάφερε να ισοαφαρίσει όμως πλήρωσε την αδυναμία που έχει φέτος στις στημένες φάσεις. Ένα καταστροφικό δεκάλεπτο στο β΄ημίχρονο ήταν αρκετό για να διαμορφωθεί το βαρύ σκορ για την Λαμία.

Η Λαμία ήταν πιο δραστήρια στο ξεκίνημα του αγώνα. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε για τους γηπεδούχους στο 9΄με τον Αναστασίου να τροφοδοτεί τον Λαϊνα που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μαγαζιώτη όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του επιθετικού της Λαμίας. Στο 14΄ο Κουτρομάνος μετά από πάσα του Νάσιου βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Μαγαζιώτη αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε εύκολα το αδύναμο πλασέ του αρχηγού της Λαμίας.

Ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 17΄ με τον Γιαννακόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Πολύζου. Το γκολ αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους που υποστήριξαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση off side. Στο 22΄η Λαμία ισοφάρισε σε 1-1 με γυριστή κεφαλιά του Κουτρομάνου μέσα από την περιοχή. Στο 26΄ο Απόλλων εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Φουσίκα που πάσαρε με το κεφάλι στον Πολύζο που προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33΄μετά από κόρνερ ο Πολύζος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της Λαμίας δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον Απόλλων με 1-2. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση.


Στο 2ο ημίχρονο ο Απόλλων μπήκε με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 50΄ απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Στεργίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 55΄ ο Στεργίου ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής όταν μπήκε στην περιοχή όμως καθυστέρησε χαρακτηριστικά να τελειώσει τη φάση δίνοντας την ευκαιρία στον Αναστασίου να τον ανακόψει. Στο 56΄ο Παππάς έκανε την κούρσα από αριστερά για την Λαμία, πάσαρε στον Κουβαλάκη που πλάσαρε μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει στην δεξιά γωνία ο Μαγαζιώτης. Στο 57΄ο Απόλλων με υποδειγματική αντεπίθεση πέτυχε το 1-3 με σκόρερ τον Γιαννακόπουλο. Στο 66΄σε νέα αντεπίθεση ο Απόλλωνας πέτυχε το 1-4 με σκόρερ τον Φατούρα. Στο 67΄ο Στεργίου με σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-5. Η Λαμία έχασε δύο ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, αρχικά με τον Κουβαλάκη με κεφαλιά να στένει ελάχιστα άουτ την μπάλα ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Λαϊνα άπό καλή θέση στο 74΄. Ο Απόλλων στο 76΄φάνηκε πιο αποτελεσματικός κι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-6 με σκόρερ τον Φουσίκα. Η Λαμία κατάφερε να μειώσει σε 2-6 στο 79΄, σκόρερ ο Κουβαλάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Από την Λαμία διακρίθηκαν οι Λαϊνας, Κουτρομάνος και Νάσιος. Μαγαζιώτης, Πολύζος, Φουσίκας και Στεργίου ξεχώρισαν από τον Απόλλων.

Κίτρινες κάρτες: Aλεξανδρής 18΄, Aναστασίου 18΄, Καραντάθας 59΄, Λέσσης 69΄ - Φατούρας 13΄, Εμμανουήλ 20΄, Μπαλαμώτης 44΄.

Με λάθη η διαιτησία της κ. Μπουμπουρή από την Ευρυτανία, αρνητικοί και οι δύο βοηθοί που υπέπεσαν σε πολλά λάθη.

Α.Σ. "Λαμία": Αλεξανδρής, Αναστασίου, Παππάς, Μαδούρας, Χριστόπουλος (41΄Καραντάθας), Λέσσης, Ζιάκας (76΄Γερογιάκομος), Κουτρομάνος (46΄Κουβαλάκης), Νάσιος, Παντελής, Λαϊνας

Απόλλων Λάρισας: Μαγαζιώτης, Περήφανος (69΄Κορλός), Μπαλαμώτης (63΄Καπετάνι), Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Φατούρας, Φουσίκας, Στεργίου (68΄Τσέλιγκας), Βενέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.