Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Aπεραντιακός - Α.Σ. Λαμία 3-0


Όταν είσαι ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και πηγαίνεις σε αγώνα πρωταθλήματος χωρίς τερματοφύλακα και φοράει τα γάντια ο σέντερ φορ τότε τι σχόλια να κάνει κάποιος για τον αγώνα; ποιές φάσεις να περιγράψει; σε ποιά εξέλιξη να αναφερθεί; Στο παγωμένο Καρπενήσι το μόνο που με ζέσταινε στην κερκίδα ήταν ο θυμός και η αγανάκτηση για την κατάντια της ομάδας μας... Μπορεί ο Απεραντιακός να πήρε προβάδισμα με 2 γκολ off side, μπορεί ν΄ακυρώθηκε κακώς το γκολ του Λαϊνα, μπορεί οι διαιτητές να ήταν τραγικοί, όμως στέκομαι στο βασικότερο, καταντήσαμε να μπαίνει η Λαμία στο γήπεδο και να μην την σέβεται κανένας...

Το μόνο που θα αναφέρω για τον αγώνα είναι πως, όποια κι αν είναι η φετινή Λαμία, η ιστορία έγραψε

Α.Ο. Απεραντιακός - Α.Σ. Λαμία 3-0

ας το καταλάβουν όσοι φοράνε τη φανέλα της ομάδας κι όσοι κρατάνε τις τύχες της στα χέρια τους κι ας κάνουν ότι είναι αναγκαίο για να πάψει ο διασυρμός... Πριν σκεφτεί κάποιος "μα καλά δεν μπορεί η Λαμία να χάσει έναν αγώνα έστω και με 3-0, ακόμα κι απ΄τον Απεραντιακό;" η απάντηση είναι ότι φυσικά και μπορεί να συμβεί, όπως έχασε κάποτε με 4-1 από κάποια Νίκη Αξού, όπως έχασε κάποτε 1-3 στη Λαμία απ΄τη Δάφνη Λιβανατών, όπως... πολλά όπως μπορώ να θυμηθώ. Αυτό που δεν δέχομαι με τίποτα είναι ολόκληρη πόλη να μην μπορεί να κατεβάσει μια αξιοπρεπή ομάδα στο περιφερειακό πρωτάθλημα κι ακόμα χειρότερα μια ολόκληρη πόλη να μην έχει την δυνατότητα να ολοκληρώσει την περίοδο εντός αγωνιστικών χώρων... ντροπή και κρίμα... ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας κι ας κοιτάξουμε ώστε η επόμενη μέρα να είναι αισιόδοξη ξεκινώντας (αν πρέπει να ξεκινήσουμε κάποια προσπάθεια) με υποδομές και προοπτική.

Παραθέτω τις συνθέσεις των ομάδων απ΄τον χθεσινό αγώνα κι αν κάποιος επιθυμεί να διαβάσει περισσότερα ας ρίξει μια ματιά στο Evrytania Sport επισημαίνοντας πως η δήλωση του κ. Πασσά είναι η πεμπτουσία των όσων έγινα χθες στο Καρπενήσι.


Α.Ο. Απεραντιακός: Τσάμης, Θαμνόπουλος, Μπισμπίκης Δ., Κεφαλίδης, Κατσίκας, Πανακούλιας, Λεπτάκης(76΄ Θ. Μπισμπίκης), Νταβαρίνος Α., Μπουγατσιάς (46΄ Μπουμπουρής), Αρουτίδης, Ζήσιμος(81΄ Β. Νταβαρίνος).

Α.Σ. Λαμία: Νάσιος, Αναστασίου (88΄ Αλπόγλου), Παππάς, Χριστόπουλος, Κάππος, Γ. Ζιάκας, Παντελής(65΄ Αθ. Ζιάκας), Λέσσης, Κουβαλάκης, Πάνος (76΄ Γερογιάκομος), Λαϊνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.