Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Την Τρίτη 9 Σεπτέμβρη η κλήρωση του πρωταθλήματος


Το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου έχει επικεντρωθεί στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή όμως την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Αρχικά η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 2/9 όμως οι εξελίξεις οδήγησαν στην αναβολή. Η μή δήλωση συμμετοχής στην Football League από Άρη και Δόξα Δράμας άλλαξε την γεωγραφία του πρωταθλήματος. Όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των 13 ομάδων, δηλαδή μια ομάδα θα έχει ρεπό σε κάθε αγωνιστική. Το πιθανότερο είναι πως ο καταρτισμός των ομίλων δεν θα ικανοποιεί το αίτημα της Ζακύνθου να πάει στο 1ο όμιλο (Νότιο) και ο Φωκικός θα βρεθεί στον 2ο όμιλο (Βόρειο).

Έτσι οι αντίπαλοι της Λαμίας στο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι οι ακόλουθες ομάδες:

Αγροτικός Αστέρας, Α.Ε. Λάρισας, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Σερρών, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος και Φωκικός

Πριν την κλήρωση στις 9/9 και ώρα 13:00 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Football League με θέματα που θα αφορούν κυρίως τις οικονομικές παραμέτρους του πρωταθλήματος και το πρωτάθλημα Νέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.