Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Γενική Συνέλευση μέρος 1ο...

Μετά από όλα όσα βιώσαμε τις τελευταίες μέρες και όσα διαδραματίστηκαν στην γενική συνέλευση του Α.Σ. Λαμία είναι αναγκαίο να επισημανθούν κάποια γεγονότα.
Καταφέρθηκα με ακραίες εκφράσεις εναντίον του Συνδέσμου Φιλάθλων επειδή δήλωναν ότι θα είναι ξανά υποψήφιος ο Σύνδεσμος Φιλάθλων. Τους καλούσα να έρθουν, να αξιολογήσουν, να κρίνουν και να αποφασίσουν ως άτομα κι όχι ως Σύνδεσμος. Δεν ήθελα ούτε να τους εκμεταλλευτούν ούτε και να φορτωθούν μια τόσο βαριά ευθύνη τα παιδιά του Συνδέσμου. Πήρα την απάντηση που ήθελα με την παρουσία τους στη γενική συνέλευση, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! Ως σύνολο αλλά όχι ως υποψήφιοι και με την απόφασή τους από τη δική τους συνέλευση να πράξουν κατά συνείδηση.
Ήθελα όλοι να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης και προσφοράς που μας αναλογεί για να πάει μπροστά η ομάδα μας και πήρα την απάντηση που ήθελα από απλούς, αγνούς, ρομαντικούς φιλάθλους που αγαπάνε την ομάδα, στη γενική συνέλευση, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! Ίσως να ήταν λίγοι αλλά θα έρθουν κι άλλοι, θα τους πείσουμε όλοι μαζί.
Κατηγόρησα την τοπική αυτοδιοίκηση ότι βοήθησε ευκαιριακά την ομάδα της πόλης με βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα και πήρα την απάντηση που ήθελα με την παρουσία του κ. Κουτσογιαννακόπουλου στη γενική συνέλευση, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!
Είναι μια καλή μαγιά αυτές οι παρουσίες, μη χαθεί αυτή η ευκαιρία για να πάει μπροστά η ομάδα...
Δεν είδα στη γενική συνέλευση τον Σπύρο Καγκαρά που έκανε πίσω την τελευταία στιγμή... Γιατί Σπύρο Καγκαρά έκανες πίσω; Βγες και πες την αλήθεια στον κόσμο! Δυστυχώς οι ελπίδες κι οι προσδοκίες για μια αξιόπιστη, σοβαρή διοίκηση "πνίγηκαν" στις παλινδρομήσεις του Νίκου Χαλκιά και του Σπύρου Καγκαρά. Γιατί κύριε Χαλκιά και κύριε Καγκαρά όσα με κόπο και χρήμα δημιουργήσατε, τα γκρεμίσατε με μιας και καταντήσατε να σας αναθεματίζει ο φίλαθλος κόσμος; Σας είδαμε λεβέντες που βγήκατε μπροστά στα δύσκολα και σώσατε την περηφάνεια μας. Γιατί τώρα εγκαταλείπετε την προσπάθεια; Τουλάχιστον πείτε στον κόσμο την αλήθεια, το δικαιούνται οι φίλοι της ομάδας να γνωρίζουν τι παιχνίδια παίζονται σε βάρος του Α.Σ. Λαμία. Τουλάχιστον μιλήστε για να περισώσετε την χαμένη αξιοπιστία σας. Μην αδικείτε τον εαυτό σας ώστε οι φίλαθλοι να σας κατατάσουν στην ίδια μοίρα με τον Κούγια... Μην γίνεστε "βλαχολεβέντες"...
Δεν είδα στη συνέλευση και πολλούς ακόμα που διατυμπανίζουν τη Λαμιοφροσύνη τους, για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι είναι καραγκιοζάκια... Η πόρτα είναι ανοιχτή αλλά για να την περάσετε πρεπει ν΄ανοίξετε τα μάτια σας, πάψτε να είστε κοντόφθαλμοι...
Το FORZA ΛΑΜΙΑ είναι blog , επώνυμο όμως κι εγώ δεν κρύβομαι. Όταν λοιπόν επικαλούνται κάποιοι τα όσα γράφονται σε blog κι εννοούν το FORZA ΛΑΜΙΑ να το ονοματίζουν. Δεν είμαι δημοσιογράφος, παθιασμένος οπαδός είμαι! Συμφωνώ και διαφωνώ αλλά συζητάω με όλους! Ελπίζω να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ότι δεν υπάρχουν στρατόπεδα κι ότι για να πάμε μπροστά χρειάζεται να κάνουμε διάλογο, όλοι μαζί θα βρούμε λύσεις. Τουλάχιστον εδώ, σ΄αυτό τον ιστότοπο ακούγονται ελεύθερα όλες οι απόψεις και δεν φιμώνεται κανένας όπως συμβαίνει στα ΜΜΕ που επιλεκτικά προβάλλουν γεγονότα, προδικάζουν εξελίξεις κι επιδιώκουν να έχουν κεντρικό ρόλο στα τεκταινόμενα της ομάδας. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου;
Στις 6 Ιούλη, στην επαναληπτική γενική συνέλευση, πρέπει να δώσουμε το παρόν όσοι περισότεροι γίνεται. Ακόμα κι αν δεν είμαστε όλοι μέλη, ας γραφτούμε την μεθεπόμενη Δευτέρα για να δυναμώσουμε την ομάδα μας!
Το τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα που δημοσίευσα εκφράζει κάθε πικραμένο, απογοητευμένο, αγανακτισμένο οπαδό της ομάδας που έχει φτάσει στα όριά του κι αρχίζει να αποστασιοποιείται... Ούτε μικροί είμαστε για ν΄αλλάξουμε το σκηνικό αλλά ούτε και λίγοι, θα το δείτε και πολύ σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.