Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

τα τελευταία νέα της ομάδας.

Μετά την διακοπή του περιφερειακού πρωταθλήματος λόγω των βουλευτικών εκλογών οι ομάδες επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αυτή την Κυριακή. Η Λαμία για την τρίτη αγωνιστική θα μετακινηθεί μέχρι το κοντινό Λειανοκλάδι προκειμένου να αγωνιστεί με τον τοπικό Αγρότη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για την ενδοφθιωτική αναμέτρηση. Εκτός από το στρατευμένο Μάριο Βαργιανίτη όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι στη διάθεση του Πέτρου Πανόπουλου. Σε εργομετρικό έλεγχο, για την αξιολόγηση της φυσικής τους κατάστασης, υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και τα αποτελέσματα θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η αναμέτρηση της Κυριακής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Λειανοκλαδίου με ώρα έναρξης στις 16:00. Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τους διαιτητές του αγώνα, ειδικότερα:

Διαιτητής: Γκιόλης Π. (Σ.Δ.Π. Αθηνών)
α΄Βοηθός: Αλυμαράς Ι. (Σ.Δ.Π. Αθηνών)
β΄Βοηθός: Τομαράς Δ. (Σ.Δ.Π. Αθηνών)
Παρατηρητής: Μπεκιάρης Β. (Ε.Π.Σ. Λάρισας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.