Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Καλό ταξίδι Αλέκο...

Ο Αλέκος Παπαγεωργίου δεν είναι πια ανάμεσά μας... Έφυγε απ΄τη ζωή χθες το βράδυ προδωμένος απ΄την καρδιά του. Καλό ταξίδι Αλέκο, θα σ΄έχουμε στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Ο Αλέκος Παπαγεωργίου δεν ξέχασε τον Α.Σ. "Λαμία" στα δυσκολα. Ήταν πέρυσι στην κερκίδα μαζί με τον συμπαίκτη του στον Απόλλων Αθηνών, Ηλία Ράμμο, με τον γεν. γραμματέα του Συνδέσμου βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. "Λαμία", Κώστα Αλπόγλου και με τον συγγραφέα που άφησε παρακαταθήκη στις νεότερες γενιές το βιβλίο με όλους τους άσσους της ομάδας, Δημήτρη Αμούντζια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Αλέκο. Είχαμε να υπερηφανευόμαστε πιτσιρικάδες ότι ο αρχηγός του Π.Α.Σ. Γιάννινα όταν άρχισε να χτίζεται ο μύθος του Άγιαξ της Ηπείρου ήταν Λαμιώτης, ο "τσελιγκας"... Καμαρώναμε τον Λαμιώτη αρχηγό του Απόλλων Αθηνών στην Α΄ εθνική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.