Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του FORZA ΛΑΜΙΑ η γενική συνέλευση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δήμου Λαμιέων επί της οδού Λεωνίδου. Στην γενική συνέλευση θα εκλεχθεί εφορευτική επιτροπή η οποία θα έχει την δυνατότητα να διεξάγει αρχαιρεσίες ακόμα κι αν την ίδια στιγμή κατατεθεί ψηφοδέλτιο ή ψηφοδέλτια. Σε αντίθετη περίπτωση η εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή θα ορίσει ημερομηνία διενέργειας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Πρόσκλησης σε Τακτική Γενική Συνέλευση από το Δ.Σ του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ που θα καθορίζει επακριβώς τα θέματα διεξαγωγής της. Το FORZA ΛΑΜΙΑ θα ενημερώσει άμεσα και με εγκυρότητα τους αναγνώστες του για τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της Γενικής Συνέλευσης.

Είναι αντιληπτό ότι μέχρι την 7η Ιούνη υπάρχει ικανοποιητικός χρόνος ώστε, οι όποιοι επιθυμούντες να αναλάβουν την διοίκηση του συλλόγου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να προετοιμαστούν για την διεκδίκηση της ψήφου των μελών του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Μεσολαβεί η συνεδρίαση της Ε.Π.Ο. που θα δώσει το στίγμα για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδού. Ευχή και προσδοκία να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την διοίκηση της ομάδας θα της προσδώσει ελπιδοφόρα προοπτική για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.