Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Η συμμετοχή δηλώθηκε!

Χωρίς καμία χρονοτριβή, μιας και δεν υπήρχε κανένα περιθώριο, ο Α.Σ. "Λαμία" δήλωσε συμμετοχή στο περιφερειακό πρωτάθλημα της περιόδου 2010-2011. Ο φάκελος της δήλωσης συμμετοχής άρχισε να ετοιμάζεται αμέσως μετά τη γενική συνέλευση της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί ολοκληρώθηκε η διαδικασία συλλογής των απαραίτητων δικαιολογητικών, ώστε να αποσταλλεί στην Ε.Π.Ο. εμπρόθεσμα, όπως και έγινε!

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην κίνηση του κ. Βασίλη Χριστόπουλου, ο οποίος πλήρωσε το παράβολο συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, αξίας 500 ευρώ. Αυτή η χειρονομία ήταν η πρώτη ένδειξη του ενθουσιασμού που κυρίευσε τον φίλαθλο κόσμο στο άκουσμα της είδησης ότι οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. "Λαμία" πήραν την ομάδα και την τύχη της, στα χέρια τους. Θετικά ήταν τα σχόλια για την κίνηση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στις τάξεις των φιλάθλων.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης την οποία ανέλαβαν προχωρούν στο σχεδιασμό της ομάδας. Η στελέχωση του Δ.Σ. αποκλειστικά από τους βετεράνους φανερώνει την διάθεση ν΄αποκοπούν από κάθε εξωτερική επιρροή και να κινηθούν με διαφάνεια επιχειρώντας να κερδίσουν την χαμένη εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου. Οι βετεράνοι του Α.Σ. "Λαμία" είναι άνθρωποι με τεκμηριωμένη την προσφορά τους στην ομάδα, ξέρουν το τόπι σφαιρικά (κι απ΄έξω- κι από μέσα...), γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της ομάδας, τις απαιτήσεις του κόσμου, τις κακοτοπιές... Πρέπει όλοι να σταθούμε συμπαραστάτες τους και να βοηθήσουμε την προσπάθειά τους να εξυγιανθεί πραγματικά η ομάδα και ν΄απαλλαγεί απ΄την αναξιοπιστία που την προίκισαν πολλοί και διάφοροι τα προηγούμενα χρόνια. Αν αποτύχουν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές τότε θα έχει αποδειχθεί πως δεν υπάρχει γιατρειά γι αυτή την ομάδα...

Με μόνο κίνητρο την ανταπόδωση προς την ομάδα, της οποίας τίμησαν τη φανέλα στο παρελθόν, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. "Λαμία" ανέλαβε την διοίκηση της ομάδας της πόλης. Το πέρασμα τους από τον Α.Σ. "Λαμία" σημάδεψε τις ζωές όλων τους, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές... όμως είναι ορόσημο για τους βετεράνους και δεν μπορούσαν να αφήσουν, έτσι απλά, την ομάδα της καρδιάς τους να διαλυθεί. Μπράβο για το θάρρος και την τόλμη τους να μπουν μπροστάρηδες. Ο φίλαθλος κόσμος έχει την ηθική υποχρέωση να στηρίξει την διοίκηση των Βετεράνων γεμίζοντας το γήπεδο κάθε Κυριακή!

Καλή επιτυχία!

2 σχόλια:

  1. kali epitixia sto dyskolo ergo tous , kai pisteuo na min ginoun oi idies malkies pou kanane persi atoma pou ypothetika agapousan tin omada giati mono kako tis kanane .
    euxaristo polu , enas filos ektos lamias pou opws kai o thanasis agapane to periferiako podosfairo kai akoma perissotero tis polhs toys .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΣΙΛΑΛΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.