Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

προς όσους υπέγραψαν για να γίνουν μέλη στον Α.Σ. "Λαμία"

Παραδόθηκε χθες στον αντιπρόεδρο του Α.Σ. "Λαμία" κ. Κων/νο Αλπόγλου επιστολή με την οποία γινόταν γνωστή στη διοίκηση η κίνηση των φιλάθλων να συνδράμουν οικονομικά τον σύλλογο. Στον κ. Αλπόγλου δόθηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας όσων εξέφρασαν την επιθυμία να γίνουν μέλη στον σύλλογο και είναι πλέον θέμα της διοίκησης να αξιοποιήσει την προσφορά των φιλάθλων. Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες ο Α.Σ. "Λαμία" επικοινωνήσει μαζί σας για να βοηθήσετε τον σύλλογο.

Το κείμενο της επιστολής:

Λαμία, 11/8/2010

Aγαπητοί κύριοι,
οι φίλαθλοι του Α.Σ. «Λαμία» αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για την ενίσχυση του συλλόγου, εξέφρασαν , μέσα από την ιστοσελίδα FORZA ΛΑΜΙΑ , την επιθυμία να εγγραφούν μέλη στον σύλλογο καταβάλοντας μια μηνιαία συνδρομή των 10 ευρώ. Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ τα ονόματα, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας όσων ανταποκρίθηκαν στην προαναφερθείσα πρωτοβουλία, ώστε να αξιοποιήσετε την επιθυμία τους να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο. Επίσης σας επισυνάπτω και την γενική ιδέα της πρωτοβουλίας όπως αυτή δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα FORZA ΛΑΜΙΑ για να την κατανοήσετε και να την αξιοποιήσετε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Α.Σ. «Λαμία» ενθουσίασε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλάβατε!

Με εκτίμηση

Θανάσης Καραχάλιος

Η επιστολή συνοδευόταν από τις αναρτήσεις του FORZA ΛΑΜΙΑ:

οι φίλαθλοι μπορούν να δώσουν τη λύση
για σκεφτείτε το
Μπορούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.