Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Α.Σ. "Λαμία" - Απεραντιακός 0-0


Ούτε απέναντι στον Απεραντιακό κατάφερε να σκοράρει και να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Α.Σ. "Λαμία". Οι λιγοστοί θεατές της αναμέτρησης, περίπου 150, παρακολούθησαν ένα κακό παιχνίδι που είχε σχετικά καλό ρυθμό μόνο στο ξεκίνημα της επανάληψης για ένα 20λεπτο.

Οι παίκτες του Α.Σ. "Λαμία" μπήκαν εμφανώς αγχωμένοι στο παιχνίδι και για 15 λεπτά έψαχναν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή στιγμή για την Λαμία ήρθε στο 18΄. Ο Κουτρομάνος από δεξιά γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτυ, εκεί ήταν αμαρκάριστος ο Κουβαλάκης που δεν χρειαζόταν παρά να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα όμως ο επιθετικός της Λαμίας κλώτσησε αέρα... Στο 24΄ο Κουτρομάνος έκανε το πρώτο αξιόλογο σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Η αναμέτρηση κυλούσε χωρίς ρυθμό, οι δύο ομάδες πρόσεχαν τα μετόπισθεν κι ούτε λόγος για ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήρθε στις καθυστερήσεις για τον Απεραντιακό. Ο Ντότσικας εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Λέντας κι ο Νταβαρίνος, που έγινε ανέλπιστα κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Η Λαμία βγήκε για το 2ο ημίχρονο χωρίς τον αρχηγό της, Γιώργο Κουτρομάνο, που αποχώρησε επειδή ένιωσε ενοχλήσεις. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Παναγιώτη Καλόγηρου μπήκαν δυνατά και με πάθος. Η Λαμία πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε τους φιλοξενούμενους και ζήτησε επίμονα το γκολ. Στο 54΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κατσικάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς την εστία του Τσάμη. Ο Ζήσιμος απέκρουσε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίκτυα. Οι παίκτες της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και ζήτησαν να κατακυρωθεί το γκολ όμως τόσο η βοηθός διαιτητή όσο και ο διαιτητής του αγώνα έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 55΄ο Τσούκαλος έκανε μια παράλληλη σέντρα όμως παρά την προβολή που έκανε ο Κουβαλάκης δεν κατάφερε να φτάσει στη μπάλα και χάθηκε μια ακόμα καλή ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Απεραντιακός λίγο έλειψε να πάρει απ΄το πουθενά προβάδισμα στο σκορ στο 65΄. Ο Κατσικάρης προσπαθώντας να γυρίσει με κεφαλιά τη μπάλα στον τερματοφύλακα "κρέμασε" τον Λέντα. Ευτυχώς για τους γηπεδούχους η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Απ΄την εκτέλεση του κόρνερ ο Τλούπας με κεφαλιά μέσα απ΄την μικρή περιοχή υποχρέωσε τον Λέντα σε μια εκπληκτική απόκρουση. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Στο 73΄η Λαμία πραγματοποίησε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή όταν ο Κατσικάρης ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Μαδούρα. Η Λαμία είχε μια ακόμα σπουδαία ευκαιρία για να πάρει την νίκη. Ο Γ. Ζιάκας στο 80΄ βρέθηκε απέναντι απ΄τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, δίστασε για λίγο ο επιθετικός της Λαμίας και τελικά έκανε ένα σουτ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα απ΄το αριστερό δοκάρι του Τσάμη που απλά παρακολουθούσε την εξέλιξη της φάσης.

Το τελικό σκορ αδικεί την Λαμία που δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Η απουσία ενός παίκτη που θα δίνει σιγουριά στην επίθεση και θα τελειώνει τις φάσεις έχει κοστίσει πάρα πολύ στον Α.Σ. "Λαμία".

A.Σ. "Λαμία": Λέντας, Αναστασίου, Καλαμπόκας, Λέσσης, Κατσικάρης (73΄ Μαδούρας), Κάππος, Αθ. Ζιάκας, Κουτρομάνος (46΄ Χριστόπουλος), Κουβαλάκης (58΄ Νάσιος), Τσούκαλος, Γ. Ζιάκας

Απεραντιακός: Τσάμης, Θαμνόπουλος, Ντότσικας, Τλούπας, Κατσίκας, Κεφαλίδης, Πλατάκης (77΄ Βασ. Νταβαρίνος, Αρ. Νταβαρίνος, Αρουτίδης (88΄ Σαϊτης), Γεωργακόπουλος, Ζήσιμος (66΄ Δημ. Μπισμπίκης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.